Gamepower Saber vs Gamepower Ogre

Tuş hissiyatından başladım yay sesine kadar geldim.

Klavyesini kullandım, 3-4 ay sonra çift basmaya başladı. Ürünü değiştirdim, aynı zaman sonrasında tuşlardan birkaçı basmamaya başladı. Ürünü önermiyorsak bir bildiğimiz var demektir. Siz sorun yaşamadınız diye herkes yaşamayacak anlamına gelmiyor.

Dandik ürün olmasa herhalde düşman olmayacağız, "mekanik klavye" adı altında yay satıyorlar bildiğin. Sen o ürünü 4 senede kullanabilirsin, 1 ayda. 2 Gamepower ürünü denedim ikisi de tuşlara alışamadan elimde kaldı.

Aynı olaylar bana da oldu ESC tuşu çift basıyordu sanki macro var gibi Windows ve alt tuşu da canı istediğinde basıyor canı istemediğinde basmıyordu.

Arkadaşlar sakin fikrimi söyledim tartışma yaratmaya gelmedim.

Ne bileyim hocam bir anda dolaşırken kızgın emojiler falan fırlayınca dedim ne oluyor

Bende Gamepower Medusa aldım, rezalet üründü. Ses kasması berbat, mikrofonu bozuldu, kablosu berbat, ses kartı berbat, malzeme kalitesi berbat, yalıtım berbat, yazılımı iyi değil.

Bende Gamepower Medusa aldım, rezalet üründü. Ses kasması berbat, mikrofonu bozuldu, kablosu berbat, ses kartı berbat, malzeme kalitesi berbat, yalıtım berbat, yazılımı iyi değil.

Bende de Medusa var bir sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…