Hiç makro yapmadım. GamePower Sendo'da nasıl makro yapılır? Ara sıra MC giriyorum ama ortalık makrocularla dolu. 10 CPS'yi geçmesin.
Speed Auto Clicker indirebilirsin. İnternette yapılış videoları var.
Örnek:
Tam bir fikrim yok fakat makroyu 3. parti uygulamalarla yaparsanız ve VAC tespit ederse VAC yersiniz. Eğer farenin kendi makrosundan yaparsanız VAC yemezsiniz. CS:GO'da makro pek işe yaramıyor, yapmanı tavsiye etmem.Aptalca bir soru olacak maalesef forumda açılan konulardan dolayı benim de aklıma girdi bu konu, CS:GO'da ban yer miyim?![]()
Neyse bulaşmayayım ben, jitter click yapmaya dewam o zaman.Tam bir fikrim yok fakat makroyu 3. parti uygulamalarla yaparsanız ve VAC tespit ederse VAC yersiniz. Eğer farenin kendi makrosundan yaparsanız VAC yemezsiniz.
Hocam zaten hiç bulaşmayın bence. CS:GO'da pek bir artısı yok makronun.Neyse bulaşmayayım ben, jitter click yapmaya dewam o zaman.![]()
Hayır aslında CS:GO'da makroya ihtiyacım yok benim, iyi oynuyorum hani haksız yere ban yedim diyenler oluyor ya ondan dolayı dedim, gerçi enjekte edilmezse bir sorun olmaz ama, neyse.Hocam zaten hiç bulaşmayın bence. CS:GO'da pek bir artısı yok makronun.
Attığım program galiba VAC yedirmez. Çünkü sadece tıklamaya etki ediyor yani her yerde tıklıyor. Bence şans işi.Hayır aslında CS:GO'da makroya ihtiyacım yok benim, iyi oynuyorum hani haksız yere ban yedim diyenler oluyor ya ondan dolayı dedim, gerçi enjekte edilmezse bir sorun olmaz ama, neyse.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.