Gamepower servis desteği nasıl?

wilmer

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 5700 XT / 16 GB RAM / AMD Ryzen 5 5600 6-Core Processor / 487GB SSD / MSI G2412 23'8 / Asus Tuf Gaming M3 / Rampage Mause Pad /
Merhaba arkadaşlar Gamepower gasket Pro X klavyeyi 2-3 ay önce aldım klavye sıvı temasına mağruz kaldı benim hatam ama garanti kapsamına girer mi? Ya da garanti kapsamına girerse İstanbul'da var mı Gamepower'ın servisi.

Merhaba arkadaşlar Gamepower gasket Pro X klavyeyi 2-3 ay önce aldım klavye sıvı temasına mağruz kaldı benim hatam ama garanti kapsamına girer mi? Ya da garanti kapsamına girerse İstanbul'da var mı Gamepower'ın servisi.

Sıvı teması hiçbir elektronik üründe garanti kapsamına girmez

Klavye mouse kulaklık gibi ürünler distribütör firma tarafından sağlanır servisi

Hocam Gamepower ürünleri için kargo yapacaksanız kargo parasını siz ödüyorsunuz haberiniz olsun onun haricinde kullanıcı hatası değilse ilgileniyorlar onarıp yollarlar.

Hocam Gamepower ürünleri için kargo yapacaksanız kargo parasını siz ödüyorsunuz haberiniz olsun onun haricinde kullanıcı hatası değilse ilgileniyorlar onarıp yollarlar.
Hocam tamir parasını ve kargo parasını versek onarıp yollarlar mı ?

Bildiğim kadarıyla garanti işleriyle oksid bilişim uğraşıyor Gamepower'ın. Ama garanti kapsamına gireceğini düşünmüyorum kullanıcı hatası derler ve tamir edilebiliyorsa ücret çıkartırlar. Mail atın ya da arayıp bilgi alın.

Hocam tamir edilebiliyorsa parasını ve kargo parasını versek tamir edilebilir mi sence?

Hocam tamir parasını ve kargo parasını versek onarıp yollarlar mı ?

Hocam tamir edilebiliyorsa parasını ve kargo parasını versek tamir edilebilir mi sence?
Hocam parasını verdikten sonra tamir ederler tabi, ama önce garanti ile iletişime geçip ürünü yollamanız lazım bakıp ona göre size ücreti söylerler. Tamir olsun derseniz ücreti attığınızda tamir edip geri yollarlar, tamir olmasın derseniz aynı şekilde iade ederler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı