Gamepower servise nasıl ulaşırım?

O switchin üstündeki boşluğa 2-3 damla akıt hocam kolonyayı. WD-40 falan varsa daha iyi olur tabii. Genellikle olmadığı için ben kolonya söylemiştim. Kolonyayı o taraflara ve yanlarına 3-4 damla damlatıp kurumaya bırakın. Ben bu yöntemi uyguladığım klavyeyi artık kullanmadığım için 7-8 damla döküp abanmıştım switchlere. Yaklaşık 1 yada 1.5 saat kurumaya bıraktım ve test etmek için bilgisayara bağladığımda sadece ESC tuşu hariç hepsi çalışmıştı. Sizin sorununuz da çözülecek diye düşünüyorum. Bende kısa devre falan yapmadı. Dilerseniz şu konuyu inceleyebilirsiniz.
Elleriniz dert görmesin hocam. A tuşunda algılamama sorunu vardı. Çok bastırmam gerekiyordu. Bir kaç damla kolonya damlattım ve A tuşuna hem klavyeyi ters çevirip hem de düz tutarak defalarca bastım. Hemen etkisini gösterdi. Dikkatli kullandığım halde böyle bozulacaksa işimiz var demektir.
 
Elleriniz dert görmesin hocam. A tuşunda algılamama sorunu vardı. Çok bastırmam gerekiyordu. Birkaç damla kolonya damlattım ve A tuşuna hem klavyeyi ters çevirip hem de düz tutarak defalarca bastım. Hemen etkisini gösterdi. Dikkatli kullandığım halde böyle bozulacaksa işimiz var demektir.

Rica ederim hocam :) Mekanik klavyelerde maalesef bu tür sorunlar olabiliyor. En kalitelisinden en dandiğine kadar karşılaşılıyor tuş basmama veya çift tıklama sorunu. Ama kolonya genellikle düzeltiyor :)
 
Kendiniz tamir edebilirsiniz. Sanırım klavyeniz mekanik. Bozuk switchlerin içine ve yanlarına 3-4 damla civarı kolonya damlatın. Kurumaya bırakın. Kuruduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz. Düzeliyor, denendi. Kendi Motospeed klavyemde kullanmıştım ve işe de yaramıştı.
Allah senden razı olsun 2000 tl den kurtardın beni.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı