Gamepower Sonic T80 vs KTC H27T22C

Bu iki monitör arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
KTC alın derim. Fakat gamepowerda kötü sayılmaz. Panel markası BOE olması gerek.

@bluerr hocam yardımcı olur.

@FehmiDogru.js hocam buradan bakabilirsin monitöre:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Renk gamutunda Sonic T80 daha iyi. Kontrast oranında KTC daha iyi. Parlaklık olarak ikisi de yakın sonuçlar veriyor. Sonic'in UFO testi yok. XG27acs ile aynı paneli kullandığını biliyoruz. Boe panel bilgisinde de 5ms GtG belirtilmiş. Hız açısından sorun olacağını zannetmiyorum.

Bütçe çıkarsa daha iyi modellerde var. Bu modellerde alınabilir. KTC AUO, Sonic ise boe panel kullanıyor.

Teşekkür ederim bütçe çıkmazsa KTC almayı düşünüyorum. Bütçe artışı olursa hangi modelleri almamı önerirsiniz.

KTC alsam beni pişman etmez değil mi?

Marka güvenilir. Burada detaylı bir makale mevcut:

Renk açısından fena değil ancak günümüzde daha yüksek gamut sunan modeller var. 6.5k bandına üstte yazdığım modellerle aynı kaliteyi beklemeyin, zira bu model markanın en ucuz 2K monitörü diye biliyorum. Normalde daha iyi modelleri de var ancak TR de satılmıyor.

8K'ya satılan MSI MAG275Qf'den çok daha iyi ancak 9K'ya satılan MSI G274QPF E2 modelinden biraz daha alt seviye. Fiyatına göre beklentiye girerseniz memnun eder.

KTC H27t22C'yi aldım geldi ve 2tane ölü pikseli bulunmakta 1tanesi göze çarpmıyor fakat diğeri konumu yüzünden biraz rahatsız etti sizce iade etmeli miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı