Yani biliyorum fakat memnun kaldım diyen birkaç kişi gördüm. Ama zamanında gamepower kullandım çokta memnun kalmadım tuşlar belli bir süre sonra temazsızlık yapmaya başladı.Bide bütçem kısıtlı yaklaşık 1500 TL civarıDaha iyisini bulabılırsınız diye dusunuyorum.
Anladım tavsiyeniz için teşekkürler değerlendireceğim.Switchleri kalitesiz ve hot-swap değil alınmaz. Tam şart değilse Ak873, Rk61 öneririm.
İkisine de baktım fakat ikiside tkl klavyeler tkl olmayan bir klavye önerebilirmisinizSwitchleri kalitesiz ve hot-swap değil alınmaz. Tam şart değilse Ak873, Rk61 öneririm.
TKL şartsa bütçe arttırmanızı tavsiye ederim. 1.5K bütçede kaliteli tam klavye yok.İkisine de baktım fakat ikiside tkl klavyeler tkl olmayan bir klavye önerebilirmisiniz
Hocam gamepoweri kullandiniz mi birde hot swap özelliği nedir tam olarak açıklar mısınız yani gamepower suki klavye internetten inceleme videoları ve kullanıcı yorumlarına baktım ama çok şikayet eden ve kronik sıkıntı yaşayan pek görmedim. Misal Rampage bakıyorum mutlaka yorumlarda bilmem kaç ay sonra tuşlarda temazsizlik ve bozukluk meydana geldi deniyor.Switchleri kalitesiz ve hot-swap değil alınmaz. Tam şart değilse Ak873, Rk61 öneririm.
Bunu bende merak ediyorum hatta yeni sipariş verdim, inceleme videolarına baktım. Yorumları Rampage Markasına gire gayet iyi geldi. Rampage markasinda kronik sanırım kısa süre kullanım sonrası tuşlarda bozukluk meydana geliyormuş. Ama Gamepower da öyle bir yoruma denk gelmedim henüz araştırdığım kadarı ile.
Hocam Gamepower'i kullandiniz mi bir de hot swap özelliği nedir tam olarak açıklar mısınız yani Gamepower suki klavye internetten inceleme videoları ve kullanıcı yorumlarına baktım ama çok şikayet eden ve kronik sıkıntı yaşayan pek görmedim. Misal Rampage bakıyorum mutlaka yorumlarda bilmem kaç ay sonra tuşlarda temazsizlik ve bozukluk meydana geldi deniyor.
Hot swap switchlerin cikarilip takilabilmesidir. Hot swap olmayan klavyeler de switch sokmek icin lehim yapmak vs gerekir ama hot swap oldugunda direkt klavye tuşu gibi cikiyor.
Bu paralara Akko vs markalar var yurtdisindaki urunlere bakabilirsin. Ya da indirim kategorisinde firsat bekle. Cogunlukla klavye indirimi oluyor diye biliyorum.
@382019 @Light Yagami @Kaan Diktaş hocam bildiğiniz klavye var ise...
Hot swap switchlerin cikarilip takilabilmesidir. Hot swap olmayan klavyeler de switch sokmek icin lehim yapmak vs gerekir ama hot swap oldugunda direkt klavye tuşu gibi cikiyor.
Bu paralara Akko vs markalar var yurtdisindaki urunlere bakabilirsin. Ya da indirim kategorisinde firsat bekle. Cogunlukla klavye indirimi oluyor diye biliyorum.
@382019 @Light Yagami @Kaan Diktaş hocam bildiğiniz klavye var ise...
Hocam ben RGB hastasıyım aslında mekanip olup olmamasi pek umurumda değil açıkçası hani tuşa basma hissiyatı yumuşak olsun ses olsa da olur olmasa da olur benim için, bir de belli bir süre sonra RGB LED'leri hemen bozulmasın uzun süre dayansın istiyorum. Bazı klavyelerde misal bu sıkıntı oluyor RGB LED bozuluyor düşünsene klavye alıyorsunuz belli süre sonra A W D tuşlarının LED'i bozuluyor ve yanmıyor ama işlevi çalışıyor garip olmaz mı? Bir de küçük klavye aramiyorum, normal olsun büyüklüğü istiyorum
1125 TL'ye aldım indirim vardı kupon. Puding key caps olması beni cezbetti açıkçası Gamepower markasının suki model klavyesinin. Efektleri de hoşuma gitti çok değil ama az da değil yeterli düzeyde. Parlaklık açısından da gayet tatmin edici zaten puding key caps olduğu için RGB daha güzel gözüküyor eğer bu şekilde puding key caps costum klavye var ise bu fiyata o zaman fikrim değişir. Açıkçası almışken iyisi de olsun istiyorum hot swap özelliği olursa hem ileride switch ile birlikte ledleride değişiyor o yönden avantaj olur. Ayın 20sine kadar kargolanmayacak ürün zaten bayram dolayısı ile cevabınızı bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.