Gamepower Suki nasıldır?

Bu klavyeyi 2 sene kullandım. Yay sesinden kafanız şişiyor. Hot-swap değil ve switchler Outemu marka.

Bütçe artırma ihtimaliniz var mı? Ayrıca numpad illa olmak zorunda mı? Numpadsiz bir sürü kaliteli klavye var.

Aslında önceki yazılarımda da söyledim, bu fiyatlara numpadli güzel klavye yoksa farklı klavyeler önerebilirsiniz diye. Açıkçası ilk gözüme çarpanlar RK61 ve AK873 klavyeleri oldu.

Bu arada Switch olarak kırmızı ya da kahverengi almayı düşünüyorum.

Aslında önceki yazılarımda da söyledim, bu fiyatlara numpadli güzel klavye yoksa farklı klavyeler önerebilirsiniz diye. Açıkçası ilk gözüme çarpanlar RK61 ve AK873 klavyeleri oldu.
Yarın Aliexpress'de dev yaz indirimi var. Ak820 Pro uygun fiyata gelirse ola bakmalısınız. Bütçe çıkmazsa RK61.

Güzel bir indirime girerse ve dediğiniz gibi güzelse alabilirim. Özelliklerden pek anlamıyorum, biraz da olsa aydınlatır mısınız?
Ak820 Pro'nun switch sesi çok hoş, malzeme kalitesi fiyatına göre idare eder, knob ve TFT ekran mevcut. 2000 TL fiyat bandında en iyi ilk 5 klavyeye girer.

AK820 Pro'nun switch sesi çok hoş, malzeme kalitesi fiyatına göre idare eder, knob ve TFT ekran mevcut. 2000 TL fiyat bandında en iyi ilk 5 klavyeye girer.

Şu an 1750 TL civarında güzel bir indirime girmiş, satın alacağım.

Bir düzenleme yapıyorum, AliExpress'de 1760TL'ye düşen Ajazz AK820 Pro Vergi ile birlikte 2300TL civarına çıkıyor. Klavyeyi oldukça beğendim ancak bu fiyatta bana aşırı pahalı geldi. Daha uygun var mıdır? Bu fiyata çıkabilirim ancak bir klavye için gereksiz buluyorum bu parayı. Farklı bir öneri olmazsa buna yönelebilirim.

Konu hakkında fikirleri olanlar lütfen yorumda bulunsun. AliExpress'de 2300TL civarı, Amazonda'da ise 2500TL civarı. Bu paraya değer mi? Yoksa farklı klavyelere yönelmeli miyim? Belirttiğim sitelerden hangisi güvenilir? Konu aktifliğini kaybetti, benim gibi bilgi ihtiyacı olan kişiler için lütfen aktifliği koruyalım.

Konu kilitlensin lütfen cevap veren yok, farklı bir konu açacağım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı