Gamepower Suki TKL alınır mı?

Arada pek fark göremedim, sanki aynı üretim bandından çıkan aynı ürünün iki farklı marka basılmış hali gibi geldi. K617 hem Türkçe layout hem de satıcı ve garanti faktörü olarak daha avantajlı duruyor. Tercih sizin elbette.

Geldi, fiyatına göre gayet yeterli. Hissiyatını beğendim. Fakat anlamadığım bu başlığı açtığımda alınmaz yazan arkadaş bunu önerdi. K617 ile Suki birebir aynı outemu switchleri kullanıyor. Neden Suki alınmaz orasını hala anlayamadım.
K617'de Outemu mu var? Suki Gamepower markasının olduğu için.

Evet Outemu Dustproof red switch kullanıyor.
Hocam o zaman artık katiyen K617 önermem çünkü redragon switchleri var sanıyordum.
Evet Outemu Dustproof red switch kullanıyor.

Marka Gamepower olsa bile switch aynı olsa olsa kontrolcü farklıdır bilemedim.
Gamepower klavye konusunda dandikliğiyle ünlü.

Klavye modlamak 3-3.5k bütçe için hocam.
Modlamak çok bütçe değil aslında alt tarafı bant ve foam gerekirse switchlere ve stabilizerlere lube koyuyorsun. Switch ve keycaps çok tutuyo.
3pin hotswap ama, sadece outemu ve bazı akko switchler takılıyor. Bana klavye modlamak saçma geliyor. Yeni klavye alırım o paraya.
Z11 5 pindi hocam o yüzden daha mantıklıydı da siz bilirsiniz. 3 pinli switchler pahalı ve çok iyi değiller.

Modlamak çok bütçe değil aslında alt tarafı bant ve foam gerekirse switchlere ve stabilizerlere lube koyuyorsun. Switch ve keycaps çok tutuyo.

Z11 5 pindi hocam o yüzden daha mantıklıydı da siz bilirsiniz. 3 pinli switchler pahalı ve çok iyi değiller.
Ben sıfırdan custom olarak anlatmak istemiştim hocam. Bu arada stabilizörlerin altını hiç kestiniz mi modlamak için?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı