Bunun da Outemu MX olması lazım.Outemu MX kullanıyor sanırım, gerçi siyah tabanlı Gaote bile olsa problem çıkarttığı oluyor. Tavsiye etmem.
Brown modelinde Huano kullanılmış fakat Red için çok bir şey bulamadım, bunların da Huano olduğunu varsayıyorum şahsen.Bunun da Outemu MX olması lazım.
O şans işi diye hatırlıyorum ama %90 Outemu geliyor. Bir fotoğrafta Red Huano görmüştüm ama diğerlerinde Outemu.Brown modelinde Huano kullanılmış fakat Red için çok bir şey bulamadım, bunların da Huano olduğunu varsayıyorum şahsen.
İnceleme: E-Yooso Z11
E-Yooso, Redragon markasının alt markası olarak piyasaya sunulmuş bir klavye markasıdır. Bu incelemem ise E-Yooso markasının Z11 modelinin incelemesidir. Ürünü 27.07.2023 tarihinde Amazon üzerinden satın aldım. Toplam fiyatı 718,62 TL. Ürünün kutu içeriğiyle başlayalım. Kutu...www.technopat.net
Outemu'ların kendi içindeki modelleri. Outemu MX olarak adlandırılanlar + şeklinde olur. Gaote dediklerimizse etrafında iki tarafı açık kutumsu bir yapı bulundurur.O dedğiniz Outemu MX tam olarak ne oluyor.
En mantıklısı Brown almak o zaman. RGB modeli yok sanırsam fakat ışıklandırmadan feragat etmeye değer.O şans işi diye hatırlıyorum ama %90 Outemu geliyor. Bir fotoğrafta Red Huano görmüştüm ama diğerlerinde Outemu.
Brown kesinlikle Huano geliyor ama.
Amazon Prime üyeliğiniz yoksa ücretsiz deneme alarak sipariş verebilirsiniz, bu şekilde kargo ücretsiz.Yani hangi klavye yi alayım onu atarsanız sevinrim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.