Gamepower T80 alınır mı?

Sonuç olarak alınmayacak bir monitör değil, konu Samsung'ya da Lenovo değil. Gamepower T80 alınır mı? Cevabı da evet alınabilir kaliteli bir monitör markasının aksine.
Laf anlatamazsın, o yüzden boşverelim.

İşte dediğim şey şu, F/P değiller hocam bence. Mesela saber stokta yok ama 1600 TL'ymiş, 1600TL'ye alınabilecek çok daha kaliteli alternatif klavyeler var. Örnek verdim sadece genel olarak durum böyle zaten.
Stokta olmayan ürünler pahalı olur zaten.

Laf anlatamazsın, o yüzden boş verelim.

Kral anlamıyorum ben bu insanları foruma bir tane ürün popüler oluyor misal sadece onu övüyorlar, sadece o modeli önerirler başka modeli beğenmezler kötülerler, böyle bir topluluk oluşmaya başladı forumda saçma bir şekilde.

Monitörün markasına bakmayın model iyi diyorum adama hala bana Samsung, Lenovo diyor.

Hocalarım bu kadar tartışmanıza gerek yoktu yapmayın gözünüzü seveyim. Samsung'un da Lenovo'nun da o fiyat bandındaki modellerini inceledim Samsung'un ghostingi Lenovo'nun da ölü pikseli varmış o yüzden en basitinden Gamepower'a kaçayım dedim mevzu bu, yoksa ben de bilirim Samsung Lenovo almasını.

Sadece klavyesini kullanıp marka kötülemeyi bırak. Forumda önerdiğiniz MCHOSE, Aula gibi markalar da Gamepower kalitesinde ürün üretiyor.

Gamepower kalitesinde ürün üretiyormuş ha :D. İçini açtın mı daha önce? PCB kalitesini bilmeden yorum yapman ne kadar güzel. Senin için en iyi markalar Razer falan galiba. Garanti dışında artısı yok.

Hocalarım bu kadar tartışmanıza gerek yoktu yapmayın gözünüzü seveyim. Samsung'un da Lenovo'nun da o fiyat bandındaki modellerini inceledim Samsung'un ghostingi Lenovo'nun da ölü pikseli varmış o yüzden en basitinden Gamepower'a kaçayım dedim mevzu bu, yoksa ben de bilirim Samsung Lenovo almasını.
Hocam ne yaptınız? T80 mi aldınız?

Kontrastı IPS'e göre düşükmüş biraz. Sizin deneyiminiz nedir bu konuda?

Yani kullanımımı kötü yönde etkileyecek derecede bir sorunla karşılaşmadım. Ufaktan bir ayar yaptığım için şu an gayet de güzel gözüküyor herhangi bir soluk renk durumu veya benzeri bir şey yok çok canlı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı