Gamepower Ursa mouse alınır mı?

Erenbeys61

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2022
Mesajlar
3.570
Çözümler
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Klavye ve mouse değiştirmeyi düşünüyorum. 269TL ye bu mouseyi buldum sizce iyi midir?

 
Bence cok iyi o fiyata, ama daha güvenilir bir marka bulabilirseniz o fiyatlara arasında daha iyi olur bence.
 
O fiyat aralığında Corsair Katar Pro daha mantıklı seçenek bence. Hafif, FPS oyunları için uygun bir sensörü var. Sadece RGB değil ve malzeme kalitesi ortalama o kadar.
 
Gamepower, Rampage gibi markaları alacağınıza biraz daha biriktirip daha sağlamlarını tercih etmenizi öneririm uzun vadede kar etmiş olursunuz.
 
Klavye çinden alınıp üstüne etiket basılmış gibi hissettirdi. Önermiyorum. Ucuza kaçtıktan sonra ürün bozulunca muhattap olacağın birisi hem yok hem de paran kaybolmuş olacak. Tavsiyem paranı toplayarak daha kaliteli almandır. Gerekirse membran al. Ama gamepower gibi markalara bulaşma ben zamanında yaptım pişman oldum fazlasıyla. Şuan asus msi steelseries bu üçlü ile sıkıntı yaşamadım. Msi klavyemde switchte sıkıntı vardı ürün değişimi yaptılar. Sen düşün.
 
Haklısınız hocam. Sizin önerileriniz neler? Bütçe sıkıntım yok kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü olsun yeter benim için.
 
Haklısınız hocam. Sizin önerileriniz neler? Bütçe sıkıntım yok kaliteli, kullanışlı ve uzun ömürlü olsun yeter benim için.
Hocam mouse ucuz olsun pahalı olsun ama yeterki elinize düzgün oturan güvenilir marka olsa yeter. Rival 3 isterseniz alabilirsiniz gayet hoş mousetur. Klavye bazında ne istediğinize bağlı tavsiye vermem ve bütçeye.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…