Arkadaşlar farem bozuldu. Yeni bir fare alacağım. İnternet de araştırdım. Bütçeme göre en iyisi sanırım Gamepower Ursa ve Logitech G203. (G203 160 TL, Ursa ise 145 TL) Sizce hangisini almalıyım? Gamepower Ursa'yı deneyimledim internet kafe de ve elime çok iyi uyuyordu. Fakat daha G203'ü denemedim. Elim biraz büyük ama Gamepower tutuş şeklime göre elime tam oturuyordu, G203'de rahat olur mu? Bu arada bütçem 160 TL civarı dilerseniz başka fare önerebilirsiniz tabii ki.
Merhabalar. Yaklaşık 3-4 ay önce ben de G203 ve Ursa arasında kalmıştım. G203 elime tam uygun olmadığı için aptallık edip Ursa aldım, almaz olaydım. Logitech ile GamePower asla yarışamaz, hiç düşünmeden G203 alın.
Ursa tabii ki. Ama Bane'nin büyük el Ursa'nın küçük eller için daha ergonomik olduğunu belirteyim. Bu arada bütçeniz nedir ? Hayır almayacağım :D zaten Bane kullanıyorum sadece merak ettim anlamadığım şey ben bu Bane faremi alırken Ursa ile aynı fiyattaydılar neden Ursa şu an 70 TL daha pahalı?
Yani daha lise 1. sınıfım. Belki daha büyür . Birden baya büyüdü 1,2 sene önce. Ama çok da büyük değil. Dediğim gibi tutuş şekli de önemli. URSA elime tam oturuyordu. İkisini de denedin mi? Boyutları arasında nasıl bir fark var?
Yani daha lise 1. sınıfım. Belki daha büyür . Birden baya büyüdü 1,2 sene önce. Ama çok da büyük değil. Dediğim gibi tutuş şekli de önemli. URSA elime tam oturuyordu. İkisini de denedin mi? Boyutları arasında nasıl bir fark var?