Gamepower ve Rampage önyargısı

Orada durun hocam kendi iyiliğiniz için

Kalitesiz olmadığını göstermek için açtığım konuda Gamepower fanboyu falan mı zannettiniz anlamadım . Gamepower markasını kim bilir kaç haftadir görmedim . En son mei 7.1 kulaklık vardı para biriktirince yeni kulaklık alıp sattım. Kötü diyenleri cevaplayıncada iyice savunduk oluyoruz vallahi.

Ne demeye getiriyorsun kardeşim? Yaani ben savunmuyorum amaaaa...

Fiyatına göre gayet iyi markalar, görünce hemen burun kıvırıyorlar, 200 tllik kol için başka bir forumda konu açmıştım, adamlar 700 daha ver şunu al sağlam olsun dedi rampage alınır mi dedi. Çoğu forumda böyle neden bilmiyorum, herkesin bu kadar parası mı var sanıyorlar ki gerçekten fiyat performans olarak gayet ideal ürünler.

700 daha ver de neymiş.

O markaları önermiyen kişilerin çoğu bu kadar ayrıntıya girmediğine eminim.

Eminsiniz, size göre öyle, sizce...

Peki, hep kişisel deneyimden gideceksek; kuzenimden de GP kizaru var ve cızırtı olduğunu söylüyor yani dip ses. O zaman siz "ben kullandım sıkıntısız o zaman tümevarım yapıp o zaman hepsi sorunsuz" diyorsanız ben de "kuzenim kullandı. Sıkıntı var, o zaman tüm GP'lar sorunlu" diyebilir miyim? Hayır, ikisi de yanlıştır.

İnsanlar boş münakaşaya girmemek için cevaplamıyor. Farkında değilsiniz.

Gamepower'in bazı ürünlerinin fiyatına göre çok daha kaliteli ürünler var. Gamepower'in mauslarının bazıları neredeyse Razer'e yaklaşıyor.

Hangi özelliklerle? Yine "sizce" mi yoksa sensör, Switch, skatez, kablo, yazılım, ergonomi, ağırlık, teknik servis, bilinirlik, kullanıcı dostluğu açısından mı?

Son düzenleme:
Zaten ürünlerinin sadece 1 tanesini kullansaydım böyle bi konu açmazdım. Koskoca yazıda çoğu ürününü denediğimi söyledim. O kadar kullanmama rağmen söylenildiği gibi kalitesizlik kesinlikle yoktu.
Hangi özelliklerle? Yine "sizce" mi yoksa sensör, Switch, skatez, kablo, yazılım, ergonomi, ağırlık, teknik servis, bilinirlik, kullanıcı dostluğu açısından mı?

Razer'in kalitesine yaklaşıyor anlamında demedim fiyatı yaklaşıyor dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…