Gamepower Vivid F10 monitör alınır mı?

Bütçe
3500

kuzey_yrbsmz

Hectopat
Monitör
GamePower Vivid F10

Monitör bu. Bu monitöre sahip olan önerir mi? Ghosting var mı? Zaten bütçenin üzerine zor çıktım üzerine ekleyip bir şey alamam. Yorumlarda "120Hz diye aldım 100Hz geldi" diyen biri var, bilgi verirseniz sevinirim.

Son bir şey daha var bu VA paneller alttan bakınca görüntüsü değişen ekran türü müydü? Kullanım amaçlarındaki farklılıkları biliyorum panellerin ama açı değişince görüntü kararıyor mu hatırlamıyorum.

VA panel ghosting yüzde yüz olur diyemem ama özellikle bu markada büyük ihtimalle olur marka olarakta çok önermezler zaten. Samsung markasının bile Va panellerindeki sıkıntı biliniyorken ben olsam Gamepower almazdım. IPS ekranlı monitörleri araştırın.
Ekrana farklı açılardan bakınca renk kayıpları TN paneldeki kadar olmasa da yine de olacaktır.

Monitör bu. Bu monitöre sahip olan önerir mi? Ghosting var mı? Zaten bütçenin üzerine zor çıktım üzerine ekleyip bir şey alamam. Yorumlarda "120Hz diye aldım 100Hz geldi" diyen biri var, bilgi verirseniz sevinirim.

Son bir şey daha var bu VA paneller alttan bakınca görüntüsü değişen ekran türü müydü? Kullanım amaçlarındaki farklılıkları biliyorum panellerin ama açı değişince görüntü kararıyor mu hatırlamıyorum.

VA panel ghosting olacaktır bende Samsung G3 var VA panel bunda bile ghosting daglar kadar var ozellikle gri ekranlarda tavsiyem IPS panel.

Ben yeni sistem topladım bütçem kısıtlı diye bu monitörü aldım 4000 civarı bir fiyatı vardı beyaz renk. 3 hafta falan oldu bayağı kaliteli görüntü sunuyor memnunum öyle aman aman takıntılı değilim sadece girip keyfine oyun oynuyorum bana göre fiyatına göre bayağı kullanışlı.

Dost.

Dostum 100 Hz geldi diyen bendim kasa da yeniydi ilk kez açtığım zaman sadece 100 Hz kadar çıkıyordu sonra güncellemelerin hepsi bitince 120'ye ayarladı kendini o benim hatam kusura bakma.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı