GamePower Voldon 7.1 vs Rampage Rm-k27 X-Jammer

Makaleler
7
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Athlon X2 6000+ || AMD HD Radeon 5570 || Asus M2A-MX || Sandisk 120 GiB SSD || Kingston 800 MHz 4GiB || Preo MG08 Mouse || Microsoft Comfort Curve Keybord 2000 v1.0
Meslek
Yazılımcı
İyi günler, bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Bu fiyat bandında (max:700TL) başka ne alabilirim, ne önerirsiniz?

İyi günler, bu kulaklıklardan hangisini almalıyım? Bu fiyat bandında (Max: 700TL) başka ne alabilirim, ne önerirsiniz?

Gamepower önermem Rampage hele hiç ama hiç önermem. Ama bu bütçeye ne var hiç bilmiyorum.

Rampage zaten çoğunlukla çöp üründen başka bir şey değil. Insanın dikkatini çekmeye çalışıyor ve kaliteden çok kısıyor. Gamepower'da aynı. 2 günde kullanabiliyorsun. 1 yıl bile. Fakat kalitesizlikten bşaka bir şey değil çoğu ürünü. Özellikle Rampage.
Arkadaşım attığım rampage kulaklığı 1 yıldan fazladır süre kullanıyor bir sıkıntı çıkmamış fakat yinede diğer insanlara danışmak istedim.

Biraz koyup bunu almanız daha mantıklı olacaktır. Gerçekten Rampage kulaklık kullanan birisi olarak Havit'e geçtikten sonra bayağı bir fark hissettim ve Rampage fena dandik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı