ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. ayrıca gamepower kulaklık,monitör ve klavye kullanıyorum. hiç şikayetim yok. çok memnunum. sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. soğutmayı da bi denerim bakalım değerleri nasıl. yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.
Ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. ayrıca gamepower kulaklık,monitör ve klavye kullanıyorum. hiç şikayetim yok. çok memnunum. sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. soğutmayı da bi denerim bakalım değerleri nasıl. yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.
montajı yaptıktan sonra değerleri vesaire buraya atarım zaten mutlaka. alacak olan başkaları olursa fikir sahibi olsunlar diye. çünkü ürün çok yeni. piyasaya yeni gelmiş ve incelemesi yok.
Ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. Ayrıca Gamepower kulaklık, monitör ve klavye kullanıyorum. Hiç şikayetim yok. Çok memnunum. Sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. Soğutmayı da bir denerim bakalım değerleri nasıl. Yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.
Ben yaklaşık 7 aya yakın skadi 240 kullanıyorum çok iyi soğutucu bana göre bende R5 2600x oyunlarda max 58-59 derece sabit alıyom yanında gelen macunla kullanıyorum piyasada yaklaşık 90-100 liraya satılan macunlarla aynı , 7 aydır hiçbi sıkıntı yaşamadım düzgün kullanırsanız hiçbi elektronik bişeyin sıkıntı yapacağını düşünmüyorum.