Gamepower vs. Zalman termal macun

ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. ayrıca gamepower kulaklık,monitör ve klavye kullanıyorum. hiç şikayetim yok. çok memnunum. sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. soğutmayı da bi denerim bakalım değerleri nasıl. yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.
 
Ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. ayrıca gamepower kulaklık,monitör ve klavye kullanıyorum. hiç şikayetim yok. çok memnunum. sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. soğutmayı da bi denerim bakalım değerleri nasıl. yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.
Hocam işlemcinizi ısıtır o soğutucu.
 
montajı yaptıktan sonra değerleri vesaire buraya atarım zaten mutlaka. alacak olan başkaları olursa fikir sahibi olsunlar diye. çünkü ürün çok yeni. piyasaya yeni gelmiş ve incelemesi yok.
 
Ustalar biraz da bütçe meselesi. 560 liraya aldım soğutmayı. Ayrıca Gamepower kulaklık, monitör ve klavye kullanıyorum. Hiç şikayetim yok. Çok memnunum. Sıvı soğutmayı denemeden iade etmeyi düşünmüyorum da ben sadece hangi macunu kullansam ondan emin olamadım arkadaşlar. Soğutmayı da bir denerim bakalım değerleri nasıl. Yorumlarına baktım çünkü kullanan kişiler memnun kalmışlar.

Bunun yerine kaliteli bir hava soğutma alsaydınız keşke.

Böyle yüksek bütçeli sistem parçalarını bu denli kalitesiz soğutuculara emanet etmeyin. Siz şu anda sıvı soğutma almak için almışsınız resmen.

63.25US $ 20% OFF|Bykski B FRD120 RBW/B FRD240 RBW tek parça PC su soğutma kiti, AIO CPU soğutucu, AIO su soğutucu 120/240mm radyatör 12CM Fan ARGB|Fanlar ve Soğutma| - AliExpress böyle güzel bir sıvı soğutucu var kuponlar ile birlikte çok rahat bir şekilde 500 550₺'ye alınabilecek bir soğutucu 240mm olanı.

Anlamıyorum bu Gamepower, Rampage aşkı nereden geliyor.
 
Arkadaşlar 5600X İşlemci Gamepower Skadi 240MM Sıvı Soğutma ve Gamepower Termal Macun ile Stres Testinde Max. 61 Derece Sıcaklık Gördü.
 
Ben yaklaşık 7 aya yakın skadi 240 kullanıyorum çok iyi soğutucu bana göre bende R5 2600x oyunlarda max 58-59 derece sabit alıyom yanında gelen macunla kullanıyorum piyasada yaklaşık 90-100 liraya satılan macunlarla aynı , 7 aydır hiçbi sıkıntı yaşamadım düzgün kullanırsanız hiçbi elektronik bişeyin sıkıntı yapacağını düşünmüyorum.
 

Geri
Yukarı