Gamepower Warcry alınır mı?

• Konuyu başlatan msn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 3.157
Kasanın tasarımı kullanılan malzeme gibi etkenler farklı olduğundan?

Hayır tasarım aynı sayılır, daha doğrusu hava kanalları aynı, malzeme kalitesinin hava akışına etkisinin çok olacağını sanmıyorum, ikisinde de fanlar aynı bölgelere aynı ızgaralara takılıyor. Bu arada fanları dikkate almıyorum, ikisine de aynı fanların takılacağını düşünerek yorumlayın, iki kutunuz var ikisine de aynı yerlere delik açıp fan takıyorsunuz bu iki kutunun malzeme kalitesinden bağımsız olarak içeride dönecek hava akışı üç aşağı beş yukarı aynı olur.

Bir ara bu kasaya ben de yükselmiştim insanlar bayağı kötülüyor diye vazgeçtim, ama merak ettiğim bir şey var benzer bir yapıda Lian Li'nin de kasası var ama insanlar ona iyi diyor, ikisini karşılaştırdım ızgaraları, hava kanalları aynı bu durumda birinin hava akışı iyi olurken öbürü nasıl kötü olabiliyor? Ya da Lian Li'nin de hava akışı kötü de insanlar sırf Lian Li diye ona iyi mi diyor?
@Hamza Ensar Sağlam

Malzeme kalitesi ve fanların kalitesi etken olabilir. Birde hava kanallarında çok fark var. Lian Li'nin bu kasasını kullanana rastlamadığım için net bir şey söyleyemiyorum tabi.

Malzeme kalitesi ve fanların kalitesi etken olabilir. Bir de hava kanallarında çok fark var. Lian Li'nin bu kasasını kullanana rastlamadığım için net bir şey söyleyemiyorum tabii.

Hava kanalları bana aynı gelmişti, filtre kalitesi falan etkili olabilir ama bir üst mesajda dediğim gibi iki modelide fansız alıp aynı fanları taktığım zaman aralarında bir uçurum olacağını düşünmüyorum. Dayanıklılık, şıklık, filtre kalitesi vs. gibi etkenlerde tabii ki Lian Li fark atacaktır ama aynı fanlar takıldığında birbirlerinden çok bir fark olacağını nedense düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı