Gamepower WarCry kasa nasıldır?

• Konuyu başlatan cLaww
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.421

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Merhabalar, yeni sistem topladım toplarken de kasa olarak Gamepower warcry kasa tercih ettim kasa hakkında söylemek istediğin şeyler var mı acaba? Hava akışı vs. tarzında.

WhatsApp Image 2021-01-18 at 01.53.00.jpeg

Hava akışı özürlü bir kasa. Görünüşe laf yok kesinlikle, alev alev çok hoş. Ancak fanların hava üfleyen yerleri yanlış yerlere bakıyor ve hava girişleri çok az.

Aslında evet kasa çok fena şekilde güzel kumandalı vs. fakat hava çeken kısım alttaki 3 fan onlar da o kadarcık boşluktan hava nasıl çeker diye düşünmüyor değilim, bir de tam ekran kartının altındaki iki fan hava çekince bütün havayı ekran kartı çekiyor içine :D 1 tanecik fan da hava çekiyor o da çektiği gibi en dibindeki fan dışarı atıyor :D.

Tasarımı ve görüntüsü gayet hoş bir kasa fanları ise Gamepower markasının iyi fanları. Hava akışı kötü ise yan camı çıkarmanı öneririm.
haftada bir toz oldu diye deli gibi siliyorum :D bir de camı çıkartırsam kriz geçiririm herhalde ama şuana kadar herhangi bi ekran kartı ısınması vs. görmedim hep 50-55 derecelerde takılıyo, ama bazen güçlü oyun oynadığım zaman ve saatlerce sürdüğü zaman cam baya sıcaklıyo

o kadarcık boşluktan hava nasıl çeker diye düşünmüyor değilim, bir de tam ekran kartının altındaki iki fan hava çekince bütün havayı ekran kartı çekiyor içine

Tasarlayan kişiler duvara montelemelik bir kasa olarak düşündüyse ondan öyle konumlandırmışlardır belki.

Hava akışı kötü, alınmaması gereken bir model.

Ayrıca aldıktan sonra neden böyle bir konu açıyorsunuz ki?

Ben bu kasayı hava akışı berbat dahi olsa almayı kafaya koyduğum bir kasaydı ve hatta sırf bu kasa için 5600XT ya da 5700XT alabilecek durumdayken 5500XT alıp parayı kasaya yatırdım. Çoğu kişiye pişmanlık gibi gelebilir ama gayet de memnunum. Zaten sistemi parça parça topladım ve toplamamdaki amaç yazılım öğrencisiyim veritabanı programcılığı. SQL Server'da, Visual Studio'da çalışırken vs güç isteyen bir kasa gerekiyordu ben de bu sistemi topladım. Yakın bir zamanda umarım inşallah sıvı soğutma almak istiyorum o da olursa tadından yenmez sanırım :)
Tasarlayan kişiler duvara montelemelik bir kasa olarak düşündüyse ondan öyle konumlandırmışlardır belki.
çok mantıklı evet :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı