Gamepower warcry vs. ASUS TUF GT301

Willy

Decapat
Daha fazla  
Gamepower warcry ve ASUS TUF GT301 arasında kaldım. Bana 240mm sıvı soğutma takabileceğim görünüşü ve soğutması iyi olan kasa lazım. Bu ikisi arasından hangisi almalıyım veya 1000TL'ye kadar önerdiğiniz bir kasa var mıdır?

2 modelin de 240mm sıvı soğutma desteği bulunuyor. 100R modelini Cooler Master ML240L V.2 sıvı soğutma ile kullanmaktayım.

@Mehmet A neden kızgın attığınızı anlayamadım, açıklarsanız sevinirim.

P360A öneririm.

Gaming Gecesi indirimlerinde Lancool II Mesh modeli 1000 TL'nin altına düşüyor, onu da alabilirsiniz.

İkisi arasından Tuf GT301. Ama benim tercihim bunlar olurdu.

2 modelin de 240mm sıvı soğutma desteği bulunuyor. 100R modelini Cooler Master ML240L V.2 sıvı soğutma ile kullanmaktayım.

@Mehmet A neden kızgın attığınızı anlayamadım, açıklarsanız sevinirim.
1000 TL kasa alacak birisi neden bunu alsın? Her bütçe de görüyoruz bunu, yeter yaniiii.

İkisinin de fiyatı fazla artmış. Teşekkür ederim açıklamanız için. Önerdiğiniz kasalar güzel duruyor. Lancool 215 güzel bir tercih olabilir.
MAG Forge serisi yeni N5 MF oldu. 300 TL kasa isteyen birine bütçe arttır 100M al diyenler, 1000 TL kasa isteyenlere o kadar vermeye gerek yok 100R al gibi şeyler demek mantıksız.

Ayrıca fiyatları eskiden daha iyiydi, alınabilirdi. Ama şimdi arttı. 100R yerine Ranker Cygnus V2 daha mantıklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı