Gamepower Warcy fanları yeterli mi?

Benim bu kadar bütcem yok.
Büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi Lion Li kasa alacağım ama fan onerebilir misiniz veya Alibaba'dan fan sipariş etsem sorun olur mu?

Arkadaşım bir tarafından iyi sallamışsın. O fiyata sistemi komple satın alırsın. Sadece radyatör, boru ve soğutma sıvısı alacak zaten extradan.
Adam gibi konuşsan iyi olur, mining kıtlığında zaten bir ekran kartı ( sıvı soğutma bloğu ile) en az 25-56 bin tl. Adam kasa sormuş sen custom sıvı soğutma önermişsin. Ne kafalar ama :D
Benim bu kadar bütcem yok.
Büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi Lion Li kasa alacağım ama fan onerebilir misiniz veya Alibaba'dan fan sipariş etsem sorun olur mu?
Sorun olmaz. Cfm ve Desibel değerlerini önemseyin.

Adam gibi konuşsan iyi olur, mining kıtlığında zaten bir ekran kartı ( sıvı soğutma bloğu ile) en az 25-56 bin TL. Adam kasa sormuş sen Custom sıvı soğutma önermişsin. Ne kafalar ama :D

Sorun olmaz. CFM ve desibel değerlerini önemseyin.

Hayır kardeşim adam şu kasayı alacağım sizce nasıl diye sormuş. Ben de aynı kasanın Custom ile çok güzel olabileceğini göstermek için o videoyu attım. O kasanın hakkı Custom sıvı soğutma ile çıkar gibilerinden. Tabi sen bunu anlayamamışsın. Üstüne de şöyle pahalı böyle pahalı demişsin. Kendisi istediği kasayı istediği şekilde alabilir tabii ki ben sadece göstermek için öneri sunmuştum.
Hadi selametle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı