Gamepower Warlock alınır mı?

İki bilgisayarım var ve birinde Gamepower Ogre diğerinde Gamepower Calypso mekanik klavyelerini kullanmaktayım. Calypso'yu kullanalı 2 yıla yakın süre olacak şu zamana kadar herhangibir sıkıntısı, basmama, çift basma, takılı kalma, kasa yamulması, kasasında gıcrtı tıkırtı, tuş üzerinde eskime Rainbow ışıklandırmalarda solma, çalışmama gibi bir sorun yaşatmadı. Ogre'yi kullanmaya başlayalı 2 ay ya oldu ya olacak ondan da şu zamana kadar çok memnunum. Warlock ürünü hakkında bir fikrim yok fakat sağlam bir üründür ve alınabilir diye düşünüyorum. Gamepower ürünlerini genellikle tavsiye eder ve kendimde kullanırım. Bu listede Gamepower'ın kulaklıklarını dışarıda tutuyorum çünkü FPS oyunlarında doğru ses vermiyor, evet ses desibel olarak çok yüksek fakat sesleri doğru noktalardan vermiyor o yüzden kulaklıkları hariç her ürününü tavsiye ederim. Monitör, sıvı soğutma, klavye, mouse, mouse pad bütün ürünlerini kullandım ve hala daha kullanmaktayım.

Bunu alman daha mantıklı olur. Hem kaliteli hem de uzun yıllar götürür.
Kargoya verdim maalesef sadece kullanıcı yorumları alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı