Gamepower Warlock Alınır mı?

180 TL bütçem var. Gamepower Warlock almayı düşünüyorum. Yaklaşık beni 2 sene götürmesini istiyorum. Sizce almalı mıyım? Rampage Rapido almıştım iade ettim memnun kalmadım. Acaba bunu alabilir miyim emin değilim. Çok yazı okudum, kimisi uzun süredir kullanıyorum sıkıntı yok, kimisi alma demiş. Çok aradayım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dostum bence kesinlikle alma. Arkadaşım aldı 5 ay sonra tuşlar kendi kendine basmaya başladı ve bu sorunu çok yaşayan insan var.

Red Switch alınca kalitesiz hissiyat birden kayboluyor mu?
Hmm. Ben genel olarak söylemiştim ses için ama Gamepower için çözüm yok gibi.

O kalitesiz sesi ve ışığını seven çok kişi var bu ürünler yine satın alınacak.

Red switch alsaydınız ses duymadınız sadece keycap klavyenin üzerine dokunduğu zaman tak diye ses çıkar.

Sharkoon'un kasalarda ki başarısızlığını gördükten sonra çok soğudum o markadan. Kullanıyorsanız artı ve eksilerini belirtme imkânınız var mı klavyenin?
Kasalardaki başarısızlığından kastınız ne anlamadım?
Hayır kullanıcısı değilim ama mekanik klavyesini araştırmıştım şu an kullandığım klavyeyi almadan. Fiyatına göre iyi bi klavyeye benziyordu.

Kasalardaki başarısızlığından kastınız ne anlamadım?
Hayır kullanıcısı değilim ama mekanik klavyesini araştırmıştım şu an kullandığım klavyeyi almadan. Fiyatına göre iyi bi klavyeye benziyordu.
Hava akışını kastediyordum. Kullananlar berbat bir hava akışına sahip olduğunu söylüyor.

200 TL civarı bütçeye Gigabyte Force K83 alırdım şu an, incelemeye de beklediğim bir ürün. Işıklandırması yok ama anahtarlar önemli olan. Tuş kaplamaları CM kadar iyi dayanmıyor diye de yorumlar gördüm ama kendim bakmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı