Gamepower Warlock alınır mı?

274000

Hectopat
Makaleler
1
Outemu switch kullanılan mekanik klavye ve fiyatı iyi bence şu an 180TL hissiyat gecikme olarak benim için önemli hızlı oyun oynuyorum sizce alınır mı? Alırsam red mi Blue mu switch almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Red switch ben kullanıyorum. Şuan bir sorun yaşamadım gayet iyi. Ama yerinde olsam Gigabyte Force 83 alırım.

RGB sadece renkten ibaret size özel bir yetenek katmayacak unutmayın.

Ne tür oyunlar oynuyorsunuz? Gamepower, Rampage gibi marka basılmış ekipmanları önermiyorum.
FPS oynuyorum ama değişiyor mmo falan da olabiliyor benim için önemli olan hissiyat ve gayet de beğenilmiş incelemelerde vs o yüzden düşünüyorum şuanda gecikme süresi de fiyatına göre iyi f/p diyebiliriz yani
Red switch ben kullanıyorum. Şuan bir sorun yaşamadım gayet iyi. Ama yerinde olsam Gigabyte Force 83 alırım.

RGB sadece renkten ibaret size özel bir yetenek katmayacak unutmayın.
Işığı önemli değil benim için hissiyat ve gecikme süresi önemli dediğim gibi biraz seri oynamayı seviyorum bana rahatsızlık vermeyecekse elimi parmağımı yormayacaksa hissiyat olarak almayı düşünüyorum
Bozulduysa servisine yollasın benim corsairk95 speed switch klavyem 3 ay sonra bozuldu corsair kötü marka mı şimdi?
Bence red al hızlı oyunlar için daha uygun tepki mesafesi.
Bende aynı fikirdeyim, red mekanik hissi vermiyor ama bana yani kötü hissetme ihtimalim var almasamıydım falan diye çok büyük fark mı var aralarında?

Alışıyosun zamanla ben speed switche alıştıysam sende alışırsın ama zevkine göre alman daha mantıklı mekanik olduktan sonra çok farketmez.Zarlı klavyeyle oynayan prolar var :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı