Gamepower Warlock red Switch alınır mı?

Bütçe
300-400
Bendeki Ornata Chroma (membran) blue kadar ses yapıyor bilgin olsun. Yani Mecha-Membran klavye de en az blue kadar ses çıkarır ki bluenin o kadar sesli olduğunu düşünmüyorum. Her alan kişi aynı şeyi söylüyor.

Bendeki Ornata Chroma (membran) Blue kadar ses yapıyor bilgin olsun. Yani mecha-membran klavye de en az Blue kadar ses çıkarır ki Blue'nin o kadar sesli olduğunu düşünmüyorum. Her alan kişi aynı şeyi söylüyor.

Acaba birileri yatana kadar Blue Switch kullanıp geç saatlerde ofis klavyesine geçsem mantıklı olur mu diye düşünüyorum. Çünkü red Switch aşırı pahalı.

Acaba birileri yatana kadar Blue Switch kullanıp geç saatlerde ofis klavyesine geçsem mantıklı olur mu diye düşünüyorum. Çünkü red Switch aşırı pahalı.
Gündüz öyle abartı değil ama geceleyin en sessiz klavye bile rahatsız ediyor. Arkadaşın dediği gibi çıt çıt ses yapıyor. Ancak dediğim gibi aslında alanlar sesin abartıldığını söylemekte hep. Gece başka klavyeye geçme şansınız varsa o da olabilir.

Gündüz öyle abartı değil ama geceleyin en sessiz klavye bile rahatsız ediyor. Arkadaşın dediği gibi çıt çıt ses yapıyor. Ancak dediğim gibi aslında alanlar sesin abartıldığını söylemekte hep. Gece başka klavyeye geçme şansınız varsa o da olabilir.

En azından laptop klavyeme geçerim. Zaten geceleri oyun oynamam pek herhalde.
Bu arada 400 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

En azından laptop klavyeme geçerim. Zaten geceleri oyun oynamam pek herhalde.
Bu arada 400 TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Şunu da düşünebilirsiniz. Birde şu tepkime oranlarına takılmayın derim, satış taktiği onlar biraz. Tabi pahalı klavyeler için konuşmuyorum bütçeniz için konuşuyorum.

Şunu da düşünebilirsiniz. Birde şu tepkime oranlarına takılmayın derim, satış taktiği onlar biraz. Tabi pahalı klavyeler için konuşmuyorum bütçeniz için konuşuyorum.
Buna bu kadar vereceğine Razer Cynosa Lite alması daha iyi bence. Arada 110 TL fark var.

Bu Ogre modelinin rgbsi aşırı hoşmuş da kronik dediler.
Sizce nasıl ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı