Gamepower Warlock alırken hangi switch seçilmeli?

Ömer Faruk Çal

Centipat
Fazla bir bütçem yok. Uzun yıllardır kullandığım düz bir klavye var onu değiştirmek istiyorum. F/P olarak bir klavye buldum; Gamepower Warlock bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Sizce red switch mi blue switch mi?

1,2,3,6,*, HOME ve - tuşlarının (hepsi beyaz led satırında) ışıkları bozuldu çalışmıyor, muthemelen beyaz satırdaki tüm ledler de bozulacak gibi, yani o kısımlar kaliteli değil galiba çünkü sırayla bozuluyor ışıkları, ama tuşlar hala aynı çalışıyor sadece ışıkları yok
klavye kendi kendine tuşlara basıyor, oyunlarda falan bu çok sıkıntı yaratıyor
alalı 3,4 ay oldu, Bence kesinlikle bu klavyeyi alma...
Bunu belirttikten sonra..
Mavi switch aldım sesi çok hoş, ama çok oyun oynuyorsan falan kırmızı daha iyi bence.

1,2,3,6,*, HOME ve - tuşlarının (hepsi beyaz led satırında) ışıkları bozuldu çalışmıyor, muthemelen beyaz satırdaki tüm ledler de bozulacak gibi, yani o kısımlar kaliteli değil galiba çünkü sırayla bozuluyor ışıkları, ama tuşlar hala aynı çalışıyor sadece ışıkları yok
klavye kendi kendine tuşlara basıyor, oyunlarda falan bu çok sıkıntı yaratıyor
alalı 3,4 ay oldu, Bence kesinlikle bu klavyeyi alma...
Bunu belirttikten sonra..
Mavi switch aldım sesi çok hoş, ama çok oyun oynuyorsan falan kırmızı daha iyi bence.
Benim arkadaşım da 2 yıldır bu klavyeyi kullanıyor.Hiçbir sorun yaşamamış,hepsiburada.com da yorumlarına baktım hepsi aynı sorunu yaşamış ama trendyol.com ve n11 den baktığımda kimse o kadar sorun yaşamamış.Belki hepsiburada.com da bir sıkıntı vardır.
Red almak daha mantıklı kafa ütülemez ama blue da güzel. O klavyeyi bir ara bende düşünmüştüm yorumlar genelde olumsuz yöndeydi bir süre sonra rbg lerinin yanmadığını söyleyenler olmuştu bunu bilerek al.
Benim şahsi düşüncem; öyle birşey olmayabilir olursa da birşey diyemem :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı