Sanırsam bir çözüm yolu buldum.
Bu yazılımı indir ve kur. klavyeni bağla ve yanında 2. klavye olsun. (100 üzeri tuşlu büyük klavye olsun 2. klavye. Laptopun klavyesi ile yapmaya çalışırsan diğer bilgisayarlarda yanlış çıkıyor.)
Yazılımı açtıktan sonra ekranda çıkan klavye resminin üzerinde çalışmayan tuşların üzerine tıkla. Key Assigments'a bas. Koyu gri gözüken yere fare ile tıkla. Öbür klavyeden basması gereken asıl tuşu gir. Ok'a bas. Sonra Apply'a bas. Böyle bozuk olan tüm tuşları tek tek düzeltebilirsin. (kullanmadığın tuşun birine NumLock tuşunu ata.)
- İşe yaramazsa profile 2'ye bas sol üstteki menüden sonra apply ve ok bas.
- Hala görmüyorsa Aygıt Yöneticisi'ni aç ve resimdekileri yap. Cihaza sağ tıkla ve cihazı kaldır'a bas. Sorarsa aygıt yazılımını Sil'i tikle.
Bu resimdeki gözüken yoldaki sürücüleri cihazı aygıt yöneticisinde seçerek sağ tıkla aygıt yazılımını güncelle diyerek klavyene yükle.
Hiçbiri işe yaramadıysa geriye sadece özel bir cihaz ile çalışan klavyeden Firmware dosyasını çekip bozuk klavyeye yüklemek kalıyor. Elimde o cihazı yok maalesef. Elektronik tamiri yapan bir dükkandan bulunabilir belki.