Gamepower Warlock compact FN tuşunun ampülü patladı

@Rexie Ben demiştim demek için ne kadar güzel bir zaman :)

Yakında tuş basmama gibi sorunlar başlar ya 2. el de satın klavyeyi ya da yeni bir tane için para biriktirmeye başlayın.

Hocam siz neyin tribine girdiniz? Klavyenin sponsoruymuşum gibi bana bir atıp tutuyorsunuz. İsterseniz son yazdığımı tekrardan okuyun. ;)

Hocam siz neyin tribine girdiniz? Klavyenin sponsoruymuşum gibi bana bir atıp tutuyorsunuz. İsterseniz son yazdığımı tekrardan okuyun. ;)
Ben yardımcı olunamayacağını elden bir şey gelmeyeceğini belirttim, ayrıca tribe girdiğim de yok. Siz ısrarla bir çözüm arıyorsunuz ama çözüm falan yok. Elden gelen tek şey yeni bir klavye almak. Söylediklerimin ne anlama geldiğini anlayınca cevap verin lütfen.

Ben yardımcı olunamayacağını elden bir şey gelmeyeceğini belirttim, ayrıca tribe girdiğim de yok. Siz ısrarla bir çözüm arıyorsunuz ama çözüm falan yok. Elden gelen tek şey yeni bir klavye almak. Söylediklerimin ne anlama geldiğini anlayınca cevap verin lütfen.

Anlıyorum hocam. 👍

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı