B.Özdemir Decipat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 1.117 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #21 emirhannk dedi: Hemen olmuyor zaten ama 10 kişinin 6 sınında yaşadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ben bir sorun yaşamadım iki kez almama rağmen illaki sorunlar yaşanabilir satan satıcıya kadar bu faktör çok etkili.
emirhannk dedi: Hemen olmuyor zaten ama 10 kişinin 6 sınında yaşadığına eminim. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam ben bir sorun yaşamadım iki kez almama rağmen illaki sorunlar yaşanabilir satan satıcıya kadar bu faktör çok etkili.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 5 Nisan 2023 #22 emirhannk dedi: Haklısınız o konuda beyaz klavye de çok güzel fakat mouse siyah diye almaktan vazgeçtim farklı renk olunca mouse çirkin durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de mouse siyah hocam ama hiç çirkin durmuyor, önemli olan aslında mousepad. Uyum güzelse çok güzel oluyorlar. Şu an beyaz mouse ile daha tuhaf durur gibi hissettiriyor
emirhannk dedi: Haklısınız o konuda beyaz klavye de çok güzel fakat mouse siyah diye almaktan vazgeçtim farklı renk olunca mouse çirkin durur diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Benim de mouse siyah hocam ama hiç çirkin durmuyor, önemli olan aslında mousepad. Uyum güzelse çok güzel oluyorlar. Şu an beyaz mouse ile daha tuhaf durur gibi hissettiriyor
U unZy Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 137 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #23 Şimdi farkettimde TR de satan gene bu fiyat civarında iyi klavye var mı kargo parası ödemek istemiyorum
Şimdi farkettimde TR de satan gene bu fiyat civarında iyi klavye var mı kargo parası ödemek istemiyorum
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.822 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 6 Nisan 2023 #24 unZy dedi: Şimdi farkettimde TR de satan gene bu fiyat civarında iyi klavye var mı kargo parası ödemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Redragon K631 castor.
unZy dedi: Şimdi farkettimde TR de satan gene bu fiyat civarında iyi klavye var mı kargo parası ödemek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Redragon K631 castor.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 6 Nisan 2023 #25 Berbat bir klavye. Redragon K565R-1 Rudra ve @ImDominatingU hocamın önerdiği klavyeleri öneririm.
ImDominatingU Kilopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 3.420 Makaleler 1 Çözümler 55 6 Nisan 2023 #26 550519 dedi: Berbat bir klavye. Redragon K565R-1 rudra ve @ImDominatingU hocamın önerdiği klavyeleri öneririm. Genişletmek için tıkla... Redragon alınabilir evet, en azından belli bir kalitesi var gamepowera göre. Yay sesi ikisinde de deli gibi sonuç olarak ya da attıklarımdan seçmeli.
550519 dedi: Berbat bir klavye. Redragon K565R-1 rudra ve @ImDominatingU hocamın önerdiği klavyeleri öneririm. Genişletmek için tıkla... Redragon alınabilir evet, en azından belli bir kalitesi var gamepowera göre. Yay sesi ikisinde de deli gibi sonuç olarak ya da attıklarımdan seçmeli.
U unZy Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 137 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #27 550519 dedi: Berbat bir klavye. Redragon K565R-1 Rudra ve @ImDominatingU hocamın önerdiği klavyeleri öneririm. Genişletmek için tıkla... K565R-1 blue switch ama. Red switch, tr de satışı olan klavye arıyorum ben
550519 dedi: Berbat bir klavye. Redragon K565R-1 Rudra ve @ImDominatingU hocamın önerdiği klavyeleri öneririm. Genişletmek için tıkla... K565R-1 blue switch ama. Red switch, tr de satışı olan klavye arıyorum ben
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 6 Nisan 2023 #28 unZy dedi: K565R-1 blue switch ama. Red switch, tr de satışı olan klavye arıyorum ben Genişletmek için tıkla... O bütçede çok zor hocam. Belki Magic Refiner klavyeler.
unZy dedi: K565R-1 blue switch ama. Red switch, tr de satışı olan klavye arıyorum ben Genişletmek için tıkla... O bütçede çok zor hocam. Belki Magic Refiner klavyeler.