Gamepower Warlock Compact Red Switch Klavyemi değiştirmeli miyim?

Rexie

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2021
Mesajlar
5.816
Makaleler
7
Çözümler
39
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. 3 ay önce Gamepower Warlock Compact Red Switch adlı ürünü almıştım. Şu an aşırı derece sıkıntı çıkardığı için garantiye yollama kararı aldım. Fakat Hepsiburada üzerinden alışveriş yaptığım Bozdan bilişim bana garanti işleminin 15-20 iş günü sürebileceğini söyledi. Benim de şu an yedek klavyem yok. Geçici 60 TL'ye falan A101'deki klavyeyi almayı planlıyorum. Asıl klavyem garantiden geldiğinde direkt olarak 2. ele koymayı planlıyorum. Bütün kutu içerikleri var. Kutusu ve diğer içerikler hasarsız. Klavyede yeni bakımdan geldiği için 150 TL gibi bir fiyata satmayı planlıyorum. Ardından da eğer para bulursam Razer Cynosa Lite almayı düşünüyorum. Eğer ki bulamazsam KB487L almayı düşünüyorum. Siz olsaydınız bu durumda ne yapardınız?
 
Ben olsam aynısını yapardım.

Gamenote garantiden geldi hocam sıfırı ile değişip gönderecekler yarın.
Bir sürü forum var hepsi Gamepower klavyelerine kötü diyor neden aldınız? Ben olsam ilk işim o iğrenç klavyeden kendini kurtarırdım.

Dostum almışsa almış şu an pişman olmuş zaten uzatmaya ne gerek var?
 
Bir sürü forum var hepsi Gamepower klavyelerine kötü diyor neden aldınız? Ben olsam ilk işim o iğrenç klavyeden kendini kurtarırdım.

Hocam açıkçası size diyecek bir şey bulamıyorum. Millete kalitesiz ürün önerdiğinizde ve o kişi bir sorun yaşadığında (kullanıcıya bağlı olmayan) vebali sizin olur. Eğer ki ben bunu dert etmiyorum istediğim kadar hakka gireyim umurumda değil diyorsanız kalitesiz ürün önermeye devam edebilirsiniz.
Hatta hocam şimdi aklıma geldi, yanılmıyorsam Warlock Compactı bana siz önermiştiniz. Yarın klavyeyi garantiye yollayacağım. Neredeyse bütün tuşları ya basmıyor ya da çift basıyor. Tabi bende o zamanlar forumda yeniydim, klavyeler hakkında pek fikrim yoktu. Sizde bana bu tavsiyeyi verince size uyup bu klavyeyi aldım. Eğer ki sizde hakkım varsa helal etmiyorum.

Ha çok merak ediyorum. Öğrenmezsem kahrolurum derseniz nedenini söyleyeyim. Burada bilmeden laf olsun diye mesaj yazmayın hocam. ;)
 
İyi olur. Razer Cynosa lite mükemmel bir klavye olmasa da o çöpten daha stabil bir klavye olacaktır. Ben de mekanik fiyatına mecha-membran Razer kullanıyorum mesela. Klavyelerin konforu, kullanım rahatlığı, kalitesi vb. 150 TL'ye "mekanik" satılan dönemlerde daha bir anlam ifade ediyor. Kelimenin içini boşalttılar.
 

Geri
Yukarı