forseti Hectopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2018 #1 FPS oyuncusuyum. Gamepower warlock model klavyenin fiyatını uygun buldum. Kırmızı switch olması ses kasma açısından avantajlı olduğu için almayı düşünüyorum. GAMEPOWER WARLOCK KIRMIZI SWITCH GAMING MEKANIK USB KABLOLU KLAVYE - 108.15 TL + KDV GAMEPOWER Q USB Trk Warlock Kırmızı Switch / Mekanik Multimedya Klavye Siyah Oyuncu - 31.07 USD + KDV Stokta olan site sadece bunları bulamadım. Bu sitelerden alışveriş yapılabilir mi? Güvenilirliği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Şubat 2018
FPS oyuncusuyum. Gamepower warlock model klavyenin fiyatını uygun buldum. Kırmızı switch olması ses kasma açısından avantajlı olduğu için almayı düşünüyorum. GAMEPOWER WARLOCK KIRMIZI SWITCH GAMING MEKANIK USB KABLOLU KLAVYE - 108.15 TL + KDV GAMEPOWER Q USB Trk Warlock Kırmızı Switch / Mekanik Multimedya Klavye Siyah Oyuncu - 31.07 USD + KDV Stokta olan site sadece bunları bulamadım. Bu sitelerden alışveriş yapılabilir mi? Güvenilirliği konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.