GamePower Warlock Mekanik Klavye İncelemesi

Buradaki olay sadece sağlamlığı değil. İnsanlar boşuna Logitech, CM, Corsair gibi firmalara boş para dökmüyorlar. 600 TL veriyorsunuz belki ama burada malzeme kalitesi, yazılım desteği gibi bir ton şey alıyorsunuz. Birazda lükslük var. 600 TL verince klavyeye kat ve kat iyi bakıyorsunuz.
Üstüne üstlük Logitech zaten müşteri desteğinde ilah olmuş bir firma neredeyse. Mouse'nin altındaki kaygan şeyleri bile yolluyorlar.

600 TL'lik klavyelerin olayı genellikle malzeme kalitesinin yüksek olması, switchlerin dayanıklı olması, klavyenin genellikle dizaynının düzgün yapılmasıdır. Tuşların üstündeki yazıların silinmemeside buna örnektir. Klavyenizi sağlamca ıslak mendillse silerseniz büyük ihtimalle düşük boya kalitesinden tuşlar silinebilir.
Ayrıca büyük firmaların yazılım desteği çok daha iyi, güncelleme alıyor, yeni özellikler geliyor. Sorun yaşarsanız müşteri desteği yeni klavye dahi yollar. Logitech'te kendim denedim ve yaşadım. Yeni klavye, keycap ve benzeri şeyleri garanti sonrası bile yolladılar.

Demek ki şans işi benim başıma geldi mesela messengerdan biri ile konuşuyordum ''D'' tuşuna sanki basılı tutmuşum gibi yazı yazmaya devam ederken yaklaşık on tekrar yaptı tabi soğudum klavyeden iade mi etsem acaba çünkü yapmaya devam edicek gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı