GamePower Warlock Outemu Klavye Alınır mı?

k
Şuan Warlock ile yazıyorum Red switch versiyonundan çok güzel ve fiyatı uygun yani tam bir f/p ürünü. Oyun oynayanlara red switch tavsiyemdir. Sorular varsa alabilirim.:)
Klavyeyi hala kullanıyor musun acaba bende jasmes donkey 610 aldım şuanda elimde fakat iade edip gamepower warlock almayı düşünüyorum çünkü tuşlardan özelliklede boşluk tuşundan yay sesi geliyor

Daha önce bir çok klavye kullandım, GamePower Warlock kullanmak için almadım inceleyip satarım büyük ihtimalle. Türkiye satış fiyatı bu fiyatlarda bir mekanik klavye daha önce kullanmamıştım. Tahmin edebileceğiniz üzere plastik kalitesi iyi değil. Keycapların çıkarttıkları ses ve his hoşuma gitmedi. Bilek desteği iş görüyor rahat yani ona lafım yok. Aydınlatma kısmı ise her satıra özel bir renk atamışlar pek bir albenisi yok. 6 7 tane farklı efekt var ama günlük kullanımda kullanılacak gibi değil. Dış gövde klasikleşti artık ama siyah mat bir metal malzemeden üretilmiş. Kenar kesimleri parlıyor o hoşuma gitti. 160TL'ye ışıklı mekanik klavye isteyen alt yaş grubu için gideri var. 1 ay falan kullanacağım bir sorun çıkarsa yada arıza paylaşırım forumda.

Sorun varsa sorabilirsin.

Konuşmanın üstünden baya geçmiş ama yine de bir şansımı denemek istedim.

Ben bu klavyeyi almaya kararlıydım (gamepower warlock red switch) ama son kez yorumlara falan bakıyım dediğimde birkaç kişiden "tuşlar kendi kendine basıyor " diye yorum gördüm

Siz sanırım bunu kullandınız. Bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuşmanın üstünden baya geçmiş ama yine de bir şansımı denemek istedim.

Ben bu klavyeyi almaya kararlıydım (gamepower warlock red switch) ama son kez yorumlara falan bakıyım dediğimde birkaç kişiden "tuşlar kendi kendine basıyor " diye yorum gördüm

Siz sanırım bunu kullandınız. Bu konu hakkında bana bilgi verir misiniz?
Uzun süre kullananlar cevap versin en iyisi :) Ben denemek için almıştım sadece

Uzun süre kullananlar cevap versin en iyisi :) Ben denemek için almıştım sadece

cevap için çok teşekkürler

bir de karşıma trust gxt 890 cada çıktı mekanik ve rgb

videonuzu izledim birkaç kere ama

sanırım klavyenin ingilizce tuş dizilimi (klavyenin üstünde üğöç gibi harfler yok ama basınca bu harfler çıkıyor ) bir de türkçe olanı varmış (üstünde bu harfler var)

klavyenin üstünde üğöç olandan bulamadım internette yani türkçe q yazmışlar ama dediğim gibi hangisnden çıkacağını bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı acaba

cevap için çok teşekkürler

bir de karşıma trust gxt 890 cada çıktı mekanik ve rgb

videonuzu izledim birkaç kere ama

sanırım klavyenin ingilizce tuş dizilimi (klavyenin üstünde üğöç gibi harfler yok ama basınca bu harfler çıkıyor ) bir de türkçe olanı varmış (üstünde bu harfler var)

klavyenin üstünde üğöç olandan bulamadım internette yani türkçe q yazmışlar ama dediğim gibi hangisnden çıkacağını bilmiyorum bana önerebileceğiniz bir site var mı acaba
TR Layout yazanlarda TR olarak gönderim sağlanacaktır. Bulduğunuz en uygun yerden alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı