Gamepower Warlock red Switch alınır mı?

Bütçe
300-400
İlla mekanik istiyorsunuz diye ogre attım ancak bu bütçede Cynosa daha çok iş görür en azından kalite. Bu bütçede alacağınız mekanik klavye almış olsun diye olur biraz.

Mekanik klavyeyi de avantajlı olduğu söylendiğinden istedim. Oyunlarda daha iyi tepki verilebiliyormuş sanırsam.
Red Switch olması da evde ses yapamadığımdan.

Mekanik klavyeyi de avantajlı olduğu söylendiğinden istedim. Oyunlarda daha iyi tepki verilebiliyormuş sanırsam.
Red Switch olması da evde ses yapamadığımdan.
Dostum Cynosa al geç, 3 ay önce olsa 350TL civarına K552 bulabilirdin ama malum dolar kuru.

Bu iyiymiş bak. Ogre'de TR değil bu arada. En azından arkadaşımdaki öyle.

Onun Türkçe takımlısı vardı diye biliyorum ama alınmaz benim gözümde.
Benim önerdiğimin modelden çoğu kişi memnun ve arkadaşımında kullandığı bir model ve o da oldukça memnun deneme fırsatım olmuştu ve kaliteli.

Merhaba. Uzun araştırmalar sonucu 300-400 TL bandında bulduğum en iyi red Switch klavye. Alınır mı? Alınmazsa önerileriniz nelerdir? Bütçe 400'ü geçemiyor.

Şu anda kullanıyorum. 1 yıl olmadı W A S D tutukluk yapmaya başladı. Arada bazı tuşlarda basmıyor ya da çift basıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…