Gamepower Warlock Red Switch Nasıldır?

Çok güzel bir klavye bence al ben de Warlock red switch alacağım RGB değil ama 6 rengi var apex 100 mekanik değil ve tek renk.

Tuşlara sert bastıkça tel sesi geliyor ve bu rahatsız edici.Bilek desteği çıkmıyor onun yerine katladığın zaman çok dengesiz ve yüksek oluyor.Hissiyat açısından pek bir şey diyemeyeceğim bende mekanik klavyelere GamePower ile giriş yaptım.Bence alma.

Onun yerine 50 tl daha verip motospeed mekanik klavye al. Gamepower'dan bir tık daha kalitelidir.

Komple bir bilgi kirliliğiyle dolmuş buraları.
@ErdemSadeceErdem Gamepower=James Donkey denk markalardır o açıdan biri birinden daha iyi olamaz.
@SirYakup ben JD 480 SSD'yi 4 aydır kullanıyorum valla ikincil SSD olarak bir halt olduğu yok Kullanmadan sağdan soldan okuduklarınızla gelmeyin Ayrıca bozulabilir bunu bilerek merak ettiğimden aldım, yarın bozulsa üzülmem. Bu açıdan SSD konusunda daha sağlam bir ürün almanızı öneririm ama çevre birimleri alınabilir. JD veya Gamepower'ı kötüleyip Motospeed önermen de beni benden alan bir konu zaten Gerçekten kalite farkı var falan mı sanıyorsunuz?

Markalara laf atmaktan başka hiçbir şeye yaramıyorsunuz. Bütün arkadaşlarım bu klavyeden memnun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…