Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuşlara sert bastıkça tel sesi geliyor ve bu rahatsız edici.Bilek desteği çıkmıyor onun yerine katladığın zaman çok dengesiz ve yüksek oluyor.Hissiyat açısından pek bir şey diyemeyeceğim bende mekanik klavyelere GamePower ile giriş yaptım.Bence alma.
Komple bir bilgi kirliliğiyle dolmuş buraları. @ErdemSadeceErdem Gamepower=James Donkey denk markalardır o açıdan biri birinden daha iyi olamaz. @SirYakup ben JD 480 SSD'yi 4 aydır kullanıyorum valla ikincil SSD olarak bir halt olduğu yok Kullanmadan sağdan soldan okuduklarınızla gelmeyin Ayrıca bozulabilir bunu bilerek merak ettiğimden aldım, yarın bozulsa üzülmem. Bu açıdan SSD konusunda daha sağlam bir ürün almanızı öneririm ama çevre birimleri alınabilir. JD veya Gamepower'ı kötüleyip Motospeed önermen de beni benden alan bir konu zaten Gerçekten kalite farkı var falan mı sanıyorsunuz?