Gamepower Warlock vs Corsair K55

Gamepower tavsiye eden birisi ile tartışmak başlı başına bir hata. Genelde kendilerine asla fikrini değiştirmesi için yardımcı olamıyoruz.
Corsair K55 kullanan birisi olarak 4-5 aylık kullanım sürem oldu ve tavsiye ederim. Tek sorunu piano black olan üst kısmının toz tutması. Onun dışında sorun yaşamadım. Corsair alın rahatınıza bakın.
Kullanıyordur memnun kalmıştır tavsiye eder. Bu kadar agresif olmayın.

Hocam Corsair varken gamepower nedir ya :D. sinirim bozuldu vallahi marka bilinmiyor edilmiyor. bakın ben size atayım onun asıl halini.
Tahmini Teslimat Zamanı
bunu alın daha iyi.
Onun yaptığı değil,sizin yaptığınız fanboyluktur.Konuşurken kelimelerinize dikkat edin Gamepower güç kaynaklarını bende önermiyorum ama klavyeleri için aynı şeyi düşünmüyorum.Denemekten zarar gelmez gayet şık ve hoş bir klavye bana göre ihtiyacım olsa denerdim.

Son düzenleme:
Fiyatları birbirine yakınsa corsairi tercih et ancak baya fark var diyorsan gamepoweri al corsair iyi bir marka olabilir ancak k55 de aman aman abartılcak bir klavye de değil ayrıca daha alt segmentlerde bilindik markalar da kendi ūretimi olmıyan daha kalitesiz ūrūnler kullanabiliyor.Maliyeti dūşūrūp uygun fiyata satmak için.Ayrıca çok būyūk markalar diye belirttiklerimizin de çok kötū ūrūnleri olmuyor değil.Burda fanboyluk yapmak yerine mantığına ve būtçene hangisi uyuyor ona karar vermek gerekir.Kullanan arkadaşlar yazmış memnun olanlar var demek ki o kadar da ezilcek yerin dibine sokulcak bir ūrūn değil anladığım kadarıyla ama teknolojik ūrūnler biraz da şans işi 100 kişi alr kullanır sıkıntı yaşamaz 101. kişinin elinde patlar

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı