Gamepower Warlock vs. Everest KB-GX7 bluesky

• Konuyu başlatan lynxx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.129

lynxx

Decapat
Daha fazla  
Selam, mekanik klavye almayı düşünüyorum ve uygun fiyatlı iki tane klavye bulabildim. Sizce hangisini almalıyım? Benim gönlüm Everest'ten yana hem daha ucuz hem de Warlock da çok şikayet var 2 haftaya bozuluyor diye (benim arkadaşlarımdan çok kullanan var fakat onlarda bir sorun olmamış henüz). Bir de biri mavi Switch biri kırmızı Switch hangisi daha güzel ve aralarında ki farklar neler? Açıklarsanız sevinirim.

Gamepower Warlock;

Everest KB-GX7 bluesky;

Hocam Warlock compact kullanıcısıyım yani o klavyenin tuş takımı olmayanı aldığımdan 1 ay sonra sürekli farklı tuşlar basmamaya başladı bir hafta W basmıyordu yani temassızlık yapıyordu bir hafta F bir hafta a vb vb en sonunda dayanamadım garantiye gönderdim W gitmişti ve hiç basmıyordu 2 hafta sonra değiştirdiler gene ara ara bazı tuşlar basmıyor kişisel görüşüm ben olsam bu fiyata mekanik klavye almak yerine kaliteli bir membran klavye alır kafam rahat olurdu ama size kalmış.
300 tl değecek bir klavye olduğunu düşünmüyorum warlockun

İlgilenirseniz elimde Warlock var. 170₺ düşünüyorum. Az kullanıldı.
Kişiden kişiye değişir ama ben de ucuz mekanikleri sevmiyorum. Sesi çok rahatsız edici geldi mavi switchin. Ayrıca her türlü ucuzlarda yay sesi mi deniyordu, o oluyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı