Gamepower Warlock vs Masterkeys Lite L

İndirim kodum da var Hepsiburada üzerinden. Acaba indirimlerini beklesem mi? 200 TL bazına düşerse 30 TL çek ile 170'e alabilirim Masterkeys Lite L'yi.

Arkadaşlar gateron anahtar sahte mekanik değildir. Markası cherry değil gateron.
Günümüzde Fıratpen marka plastik doğramaya sahte Pimapen demek gibi bir şey bu.
Hissiyat konusuna gelince herkesin bir anahtardan beklentisi aynı olmaz o yüzden anahtar renkleri var. Önce kendinize uyan anahtar rengini belirlemeniz gerek. Membran klavyede membran klavyedir. Mekanik hisli klavyeler aslında sahte mekanik olan.
Ama genel olarak membran klavyeler yumuşak olur ve tuşun aktif olduğu anı tam olarak fiziksel olarak hissetmek zordur.
Eğer düğme aktivasyonunu hissetmek istiyorsanız en mantıklı olan mavi anahtardır.
İkinci el mekanik klavye bakabilirsiniz bence.
Ya da yurtdışından bakılabilir.

Son düzenleme:
Arkadaşlar gateron anahtar sahte mekanik değildir. Markası cherry değil gateron.
Günümüzde Fıratpen marka plastik doğramaya sahte Pimapen demek gibi bir şey bu.
Hissiyat konusuna gelince herkesin bir anahtardan beklentisi aynı olmaz o yüzden anahtar renkleri var. Önce kendinize uyan anahtar rengini belirlemeniz gerek. Membran klavyede membran klavyedir. Mekanik hisli klavyeler aslında sahte mekanik olan.
Ama genel olarak membran klavyeler yumuşak olur ve tuşun aktif olduğu anı tam olarak fiziksel olarak hissetmek zordur.
Eğer düğme aktivasyonunu hissetmek istiyorsanız en mantıklı olan mavi anahtardır.
İkinci el mekanik klavye bakabilirsiniz bence.
Ya da yurtdışından bakılabilir.
Mesajı geç gördüm kusura bakmayın. İkinci el düşünmeme sebebim tuşların basım ömrü. Bir de Gamepower Warlock outemu diye biliyorum.

Mesajı geç gördüm kusura bakmayın. İkinci el düşünmeme sebebim tuşların basım ömrü. Bir de Gamepower Warlock outemu diye biliyorum.

Mekanik tuşların yaklaşık 50 milyon ömrü var. Klavye ikinci el de olsa fiziksel konsisyonundan çok veya az kullanıldığı anlaşılır. Genelde tuş takımı anahtardan önce bozuluyor çünkü.
Gateron veya outemu marka cherry değil ise sahte değildir demek istedim.

Mekanik tuşların yaklaşık 50 milyon ömrü var. Klavye ikinci el de olsa fiziksel konsisyonundan çok veya az kullanıldığı anlaşılır. Genelde tuş takımı anahtardan önce bozuluyor çünkü.
Gateron veya outemu marka cherry değil ise sahte değildir demek istedim.
Razer Ultimate Blackwidow Stealth 2014 bulmuştum arkadaşımdan ama çok eski olur bu değil mi? Günde 3-4 saat oyun oynamış biri.

Razer Ultimate Blackwidow Stealth 2014 bulmuştum arkadaşımdan ama çok eski olur bu değil mi? Günde 3-4 saat oyun oynamış biri.

Yine de bir kontrol edebilirsiniz çünkü sonuçta yaylı bir anahtar sistemi var hepsinde. En fazla kullanılan tuşlar bellidir "wasd boşluk" gibi.
Dokunarak en az kullanılan anahtar ile aralarında basınç farkı varmı diye bakılabilir.
Scroll lock butonu en az kullanılan tuştur mesela.
O klavye anahtarları modüler ile hiç problem yok. Az kullanılanlar ile çok kullanılanların yerini değiştirebilirsiniz ya da yurtdışından uygun fiyata yeni anahtar alabilirsiniz. Tanesi 2 lira civarı olması gerek.
Tabi bu klavye uygun fiyatlı ve fiziksel kondisyonu iyi durumda ise geçerli olan tavsiyem. Sonuçta kondisyonu iyi olmayan klavyeyi alıp diriltmeye calışmak, klavye bedaya veya çok ucuza gelmedikçe pek de mantıklı değil.

İkinci bir seçenek olarak Corsair K55 düşünebilirsiniz. Kullanıcısı olarak gayet memnunum ve öneririm. Herhangi bir sorunuz varsa buyrun.

İkinci bir seçenek olarak Corsair K55 düşünebilirsiniz. Kullanıcısı olarak gayet memnunum ve öneririm. Herhangi bir sorunuz varsa buyrun.
K55 düşünmeme sebebim düz membran olması. G213 ile hissiyatları aynıdır zaten neredeyse. Ben de G213 denedim ve hiç beğenmedim hissiyatı. Teşekkürler önerin için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı