Çözüldü Gamepower Wraith kasanın ışıkları nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fearless48

Hectopat
Daha fazla  
Kasam Gamepower Wraith anakartım A320-M kumandası kayıp ve kasa üzerindeki tuştan kapatılmıyor. PC açık halde kasayı açıp RGB bağlantılı olabilecek tüm kabloları söküp taktım ama fayda etmedi. Ne yapabilirim?

Kontrolcünün fotoğrafını atar mısınız? Eğer fan ve light olarak ayrı portlar varsa sadece light portundaki kabloları çıkarın, fan portundakiler kalsın.

Sağ tarafda ki ledleri sökmek bir işe yaramadı.

Dosya Ekleri

• IMG_20220506_195356.jpg
    IMG_20220506_195356.jpg
    188,1 KB · Görüntüleme: 99
Kasanın üstündeki tuşa 3-5 saniye basılı tutmayı dene. Bazı kontrolcülerde bu özellik var.
Onu denedim o sadece start-stop işlevi görüyor.
@BerkayZ87 daha iyi yardımcı olabilir, benim bilgim bu konuda sınırlı. Ama kontrolcü fan ve ışıklar için gücü aynı porttan alıyor, dolayısıyla kumanda olmadan kapatmak mümkün değil sanırım.
Kasanın üstündeki tuşa 3-5 saniye basılı tutmayı dene. Bazı kontrolcülerde bu özellik var.
Pc açık halde yaparken rgb ışıklar kapanmamıştı fakat led kabloları sökülü halde pc'yi kapatıp açınca sorun çözüldü. İkinize de teşekkür ederim. Umarım benden sonra bu durumu yaşayan arkadaşlar sorunu kolayca çözebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı