Gamepower'in yazılımını çalıştırdıktan sonra farenin bozulması

Gamepower'ın sitesinden indirdiğim bir programı çalıştırdıktan sonra mouse'un RGB ışıkları söndü fakat lazeri çalışıyor. Fakat mouse hiçbir şekilde çalışmıyor. Kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Night Stalker
Üstüne bu program diğer oyuncu mouse'umu da bozdu. Mouse takıp bu programı çalıştırınca mouse bozuluyor. RGB Led'i kapatıp açtığını iddia ediyor program. Gamepower'ın sitesinden indirdim.
''Please push Forward key + Scroll Key for to Turn STRIP RGB LED On or Off'' Program bunu diyor fakat dediğini yaptığımda hiçbir şey olmuyor.
https://gamepowerpc.com/wp-content/uploads/file-manager/Gamepower NIGHT STALKER Software Setup.zip
Bu siteden indirdim yazılımı.
Fareyi bazen takıp çıkarınca en düşük dpi'da kullanabiliyorum ama sol veya sağ tuş çalışmıyor. Hiçbir türlü kullanamıyorum faremi. Programın ismine görev yöneticisinden baktığımda çince bir şeyler yazdığını görüyorum.

Son düzenleme:
Sitesindeki dosyaları indirdikten sonra "Please push Forward key + Scroll Key for to Turn STRIP RGB LED On or Off " dediği işlem yani mause nin sol tarafında bulunan 2 tuştan ileri yönde bakan ve üst tarafındaki scrool tuşuna aynı anda basıncaled ışıkları açılıp kapatılabiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı