Gamer central güvenilir mi?

Kerimexe

Hectopat
Katılım
5 Mart 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Gamer Central'den işlemci almayı düşünüyorum ama internette güvenilirliği konusunda herhangi bir veri bulamadım. Kendilerine ulaştığımda bana IBAN gönderdiler ve ücret gönderiminden sonra işlemciyi kargoya vereceklerini söylediler. Sizce güvenilir mi?
 
Hem ucuza alıyorsun? Bir de sıfır bekliyorsun arkadaşlar ürünleri az kullanılmış olarak toplu alıyorlar 1 tane değil 700 800 1000 adet şeklinde ve kutulu şekilde alıyorlar yani aslında 2el ama sıfır yakın ürünler ondan dolayı sıfır diye satıyorlar araçlara aynısı 5 bin kml yapmış sıfır diye ilanlar var? Bugün kadar onlarca ürün aldım mesela bugün 5 tane nvem 2 TB SSD alacağım daha yeni 9500 TL ödeme yaptım. Varsa bu fiyata 5 tane 2 TB nvem veren yer gidip alalım?

Dolandırılıp adamları savunmaya çalışınca benim girdiğim hal ve hareketler gümledim vallahi 🤣🤣

Dükkanımsı yerlerinin üzerinde gamer world diye ufak bir tabelaları var. Nette araştırınca önceden bu isimle iş yaptıklarını anlayabiliriz. Muhtemelen sahtecilikten başları ağrıyınca isim değişimine gittiler sahibinden üzerinden.

Şimdi de Sahibinden'de isimlerini değiştirip Oyuncu Dünyası yapmışlar kafayı yersin 🤣 🤣

 
İkinci el fiyatına yakın fiyatla sahte faturalı ürünleri paketleyip sıfır diye satıyorlar.
Fiyatların ikinci ele yakın olması ve mağazaya benzer bir dükkanları olması bir avantaj.
Fakat ikinci el ürünü sıfır, paketi açılmamış diye satmak dolandırıcılıktır.
işlemci ve ekran kartı satın aldım. ikisi de sıfır değildi. Özellikle AMD işlemcinin güvenlik bandrolünün kesik olması ve üzerine şeffaf bant yapıştırarak "sıfır, paketi ilk siz açacaksınız" şeklinde pazarlamaları nasıl bir yüzsüzlüktür anlamak mümkün değil. İşlemcinin pinlerinin olduğu kısımda da macun izleri vardı.
Dükkanları filan da yok kanmasın kimse. Dükkan diye kullandıkları yer sürekli kapalı ve sadece işiniz olduğunda gidip açıyorlar.

Ben bu durumları tahmin ederek ve bilerek ürünleri satın aldım. Çünkü aldığım ürünlerin ikinci el fiyatları da hemen hemen aynıydı. Fakat bu, dolandırıcı oldukları gerçeğini değiştirmez.

Dükkanımsı yerlerinin üzerinde GAMER WORLD diye ufak bir tabelaları var. Nette araştırınca önceden bu isimle iş yaptıklarını anlayabiliriz. Muhtemelen sahtecilikten başları ağrıyınca isim değişimine gittiler sahibinden üzerinden.

Bu kişilerden ürün alıp memnun kalan da çok var. Ben de bir ürünü aldıktan sonra bir problem için aradığımda gayet yardımcı oldu.

Fakat bu yazıyı okuyan arkadaşa uyarı olsun. Başka forumlarda bu kişileri savunan, çok memnun olduğunu söyleyenler hatta dolandırıcı diyenlere de saldıranlar olmuş. İnanın söylediklerim varsayım değil, bu kişiler ikinci el ürünleri sıfır diye satıyorlar emin olun alacaksanız ona göre alın.

Sahibinden üzerinden ikinci el ürünlere yönelmek, sahte faturalı, nerede kullanıldığı nereden geldiği belli olmayan ürünleri satan bu kişilere yönelmekten daha iyidir.

Yerleri de Esenyurt'ta bu arada. Yer denilebilirse.
Teşekkürler hocam sayende bende bilgilendim
 
Gaming Türkiyeden MSI RX 6700 XT almaya çalıştım İlk olarak kargoyu karşı ödemeli göndermişler ona bozuldum sonra koliyi açtım baktım sıfır kapalı kutu garantili diyip açık kutulu faturasız XFX 6700 XT yolladılar 10 kere aradım anca ulaştım yanlışlık olmuştur aricaz dediler aramadılar şimdi akşam oldu gün içinden bir şey yapamadık acil lazım ve burasi dükkan diye burdan almıştım ikinci el piyasa fiyatına ikinci el garantisiz faturasız kart almış oldum meşguluz diyorlar yardım etmiyorlar tavsiye etmem ben uğraşırım diyorsanız alışveriş yapın yetersiz ve ilgisizler davranışlarını da beğenmedim ortada sadece onlardan kaynaklı hata var düzeltmek yerine beni uğraştırıyorlar

Olaylar belli olsun diye üstteki yazıyı 05.10.2023te kargoyu teslim aldıktan sonra yazdım

edit 06.10.2023te tekrar aradım dün zaten ulaşamamıştım arayacam diyip aramamıştı diye iade istedim parayı o gün yollar mısınız dedim olmaz kartı yolla dedi iade kodu verdi yolladım kartı

edit 09.10.2023 aynı şekilde kargoladığım ekran kartını teslim alındı akşam ben aradım telefonda kargo ücreti ve benim yaptığım yorumlar ile ilgili tartıştık ben ücretsiz göndercem demedim diyor bende ücretsiz olsun diye whatsapptan yazdığıma cevap vermiyosunuz diyorum vb çok ilan var internette yorum yazanlar haksız vb diyip tatsız tartıştı benle konuşmada telefonda iken iban attım ekran kartının ücretini yolladı o anda.

Kendin de okursun diye yazıyorum baştan sana döncem demek yerine söylesen yoğunum dönemem kargo kodu bu bu kodla yolla iade alayım diye aynı gün kargolasam ertesi gün çözmüştük olayı yada başta yanlış yollamasaydınız zaten sorun çıkmazdı
 
Son düzenleme:
Eşek oğlu eşekler yıllardır aynılar hiç değişmemişler hala milleti dolandırıyorlar sıfır kart satıyoruz diye. Bir de itina ile forumlarda falan kendilerine yazılanları okuyorlar. Bu yazdıklarımda okuyacaklar. Ben sorun yaşadığım vakit Ramazan ayıydı iftardan sonra konuşalım demişti, memlekette hep zaten oruç tutan, beş vakit namaz kılan tipler hep böyle bu işlere bulaşır. Müslümanız diye geziyorlardır şimdi varoşlar.
 

Geri
Yukarı