Ne yaptın kanka aldın mıSahibinden.com üzerinde Gamer Central isminde bir kurumsal hesap var. Bilgisayar donanımları satıyorlar. Acaba güvenilirler mi, daha önce alışveriş yapmış olan var mı?
Yok Hayır Şuanlık Karar değiştirdim ekran kartımı sonra değiştireceğim.Ne yaptın kanka aldın mı
Yok hayır şu anlık karar değiştirdim ekran kartımı sonra değiştireceğim.
Kesinlikle değil neden mi?
Anakart+işlemci+RAM+kasa için kendileriyle bir süre yazıştıktan sonra almaya karar verdim, öncesinde ise bu topic i gördüm ve daha önce dolandırılmış biri olarak rahatsız olup kendilerine yazdım. Bana bir sürü gergin bir tonda ses kaydı gönderip vakitlerini çaldığımı söylediler. Buna rağmen almak istediğimi belirttim(mahcup hissettiğimden dolayı) fakat bu davranışımdan ötürü gönderemeyeceklerini söylediler.
Daha önce abime bir kasa lazım oldu ve kendilerinden ilanlarında "Sıfır" ve "Zalman N3" model yazdıkları kasayı aldırdım. Gönderikleri ürün;
1)Kesinlikle sıfır değil!
2)Üzerinde vurukları var ve reset tulu kırık.
3)Kapak vidaları eksik.
4)Kasa da ilanda yazdıkları gibi N3 model değil N2!
Lafın kısası nereden tutsanız elinizde kalıyor. Mahcup olup en azından iş yaptıralım derken üstüne bir de abime mahcup olmuş oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.