Gamer Central güvenilir mi?

Hjust

Hectopat
Daha fazla  
Sahibinden.com üzerinde Gamer Central isminde bir kurumsal hesap var. Bilgisayar donanımları satıyorlar. Acaba güvenilirler mi, daha önce alışveriş yapmış olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce alışveriş yapmadım ama ürünlerin açıklama kısmına göre güvenilir gözüküyorlar. Garanti, kutuyu ilk siz açacaksınız, dükkanımıza da gelebilirsiniz vs.

Kesinlikle değil neden mi?
Anakart+işlemci+ram+kasa için kendileriyle bir süre yazıştıktan sonra almaya karar verdim,öncesinde ise bu topic i gördüm ve daha önce dolandırılmış biri olarak rahatsız olup kendilerine yazdım.Bana bir sürü gergin bir tonda ses kaydı gönderip vakitlerini çaldığımı söylediler.Buna rağmen almak istediğimi belirttim(mahçup hissettiğimden dolayı) fakat bu davranışımdan ötürü gönderemeyeceklerini söylediler.
Daha önce abime bir kasa lazım oldu ve kendilerinden ilanlarında ''Sıfır'' ve ''Zalman N3'' model yazdıkları kasayı aldırdım.Gönderikleri ürün;

1)Kesinlikle sıfır değil!
2)Üzerinde vurukları var ve reset tulu kırık.
3)Kapak vidaları eksik.
4)Kasa da ilanda yazdıkları gibi N3 model değil N2!

Lafın kısası nereden tutsanız elinizde kalıyor.Mahçup olup en azından iş yaptıralım derken üstüne bir de abime mahçup olmuş oldum..

Kesinlikle değil neden mi?
Anakart+işlemci+RAM+kasa için kendileriyle bir süre yazıştıktan sonra almaya karar verdim, öncesinde ise bu topic i gördüm ve daha önce dolandırılmış biri olarak rahatsız olup kendilerine yazdım. Bana bir sürü gergin bir tonda ses kaydı gönderip vakitlerini çaldığımı söylediler. Buna rağmen almak istediğimi belirttim(mahcup hissettiğimden dolayı) fakat bu davranışımdan ötürü gönderemeyeceklerini söylediler.
Daha önce abime bir kasa lazım oldu ve kendilerinden ilanlarında "Sıfır" ve "Zalman N3" model yazdıkları kasayı aldırdım. Gönderikleri ürün;

1)Kesinlikle sıfır değil!
2)Üzerinde vurukları var ve reset tulu kırık.
3)Kapak vidaları eksik.
4)Kasa da ilanda yazdıkları gibi N3 model değil N2!

Lafın kısası nereden tutsanız elinizde kalıyor. Mahcup olup en azından iş yaptıralım derken üstüne bir de abime mahcup olmuş oldum.

Şu anda kadar toplamda 15 bin TL üzerinden alışverişim oldu. Hatta bugün alacağız :) Hem uygun hem hizmetleri çok iyi. Kırık çıkık vb. hiç olmadı bugüne kadar. Size denk gelmiş olabilir. Mesela Teknosa'dan ürün aldım geçen sene. Bilgisayar ezik olarak geldi, iade ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı