Gamerpower Kizaru vs Razer Kraken V2 X

Arkadaşlar bu yorumları iki kulaklığı da deneyim etmiş gibi ne kadar rahat yapıyorsunuz. İyi markaların giriş seviyesi ürünleri olduğunu unutmayın. Game Power vb markaların bazı ürünlerde o giriş seviye ürünlerden daha iyi olabilecegine hiç inancınız yok anlaşılan.

Arkadaşlar bu yorumları iki kulaklığı da deneyim etmiş gibi ne kadar rahat yapıyorsunuz. İyi markaların giriş seviyesi ürünleri olduğunu unutmayın. Game Power vb markaların bazı ürünlerde o giriş seviye ürünlerden daha iyi olabilecegine hiç inancınız yok anlaşılan.
Vala benim hiç inancım yok. Ben razer v2x kullanıyorum bana getirin bi gamepower kulaklık ki kalitesi razer ile aynı olsun. Lütfen giriş seviyesi de olsa şu alt marka ürünleri razer, Logitech,steelseries ile kıyaslamayın. Ha bende kullandım gamepower mouse imkanım ona yetti onu aldım. Sonra imkanım olunca gittim razer mouse aldım. İmkanı olan marka alsın. Olmayan da gamepower tarzı markalara yonelebilir birsey diyemem ama fiyatları aynıysa kıyas bile yapmayın büyük firmalarla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı