Gamerpower saber RGB vs Warlock

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1

Hocam ikisi arasında kaldım. Sizce saber 200TL farka değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de kronik sorunlu klavyeler, bütçeniz ne?

Mekanik zorunlu mu? Eğer öyleyse bütçeyi biraz aşarsanız K552 650TL'ye düştü:

Bütçeyi aşamıyorsanız ve %60 sorun değilse bu var:

Önerim bütçeyi biraz daha arttırıp K552 almanız. Diğer türlü membran almanız daha iyi olacaktır.

Hocam hem RGB hem de red Switch olsa iyi olur aslında.

1 ay önce Redragon Darkavenger RGB Red Switch almıştım 600'e acil değilse indirim kovalayabilirsin. İnventustan almıştım. Şöyle bir sıkıntı var klavyenin her tuşundan yay sesi çıkıyor sanırsın Blue Switch. Gamepower almanı önermem iki model de kronik sorunlu.

Ben halihazırda yaklaşık 1.5 yılır Warlock kullanıyorum. FPS oyundan tutun Hikaye tabanlı oyunlara kadar her türlü oyunu oynadığım gibi evdeki işlerimde (dilekçe yazmak vs) de kullanıyorum. Kronik sorunlu deniliyor ancak ben henüz bir problemine denk gelmedim ve son derece memnunum klavyeden.​

Ben halihazırda yaklaşık 1.5 yılır Warlock kullanıyorum. FPS oyundan tutun Hikaye tabanlı oyunlara kadar her türlü oyunu oynadığım gibi evdeki işlerimde (dilekçe yazmak vs) de kullanıyorum. Kronik sorunlu deniliyor ancak ben henüz bir problemine denk gelmedim ve son derece memnunum klavyeden.​

Sende sorun çıkmadı diye kronik sorun olayı göz önüne alınamaz. Sana denk gelmemiştir. %60 şikayetçi bu modellerden.

Hocam hem RGB hem de red Switch olsa iyi olur aslında.
Üstte bıraktığım %60 klavye RGB ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum.
Bende Warlock kullanıyorum ve algılamama sorunu, bazı tuşlarda ledlerin sönmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Kronik sorun her üründe meydana gelecek diye bir şey yok.

Hocam peki Gamepower Calypso nasıldır?

Üstte bıraktığım %60 klavye RGB ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum.

Bende Warlock kullanıyorum ve algılamama sorunu, bazı tuşlarda LED'lerin sönmesi gibi sorunlar yaşıyorum. Kronik sorun her üründe meydana gelecek diye bir şey yok.

Gamepower ucuz diye Gamepower diyorum. Nedense Redragon markasına ısınamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı