Gamers Arena güvenilir midir?

Fearless0600

Decipat
Daha fazla  
Merhaba dün şu laptopu N11 üzerinden, gamers arenadan satın aldım. Cihazda bir sorun çıkması durumunda, iade kabul ediyorlar mı?

Dosya Ekleri

• IMG_0768.png
    IMG_0768.png
    174,6 KB · Görüntüleme: 58
TUF serisinde ısınma şikayeti çok okudum. Senin cihazın sıcaklıkları nasıl. Kontrol ediyor musun?
Oyundayken maksimum 90-93 dereceyi görüyorum. Ancak bu bir sorun değil, işlemci bu sıcaklıklarda çalışacak şekilde tasarlanmış. Herhangi bir drop vs. yaşamadım, hatta monitöre bağlayıp 2K PUBG Battlegrounds oynuyorum bana mısın demiyor. AAA kalite single player oyunlarda Turbo Boost kapatıyorum, sıcaklık maksimum 80-85 arası geziyor. Sıcak havalarda bu çok normal yalnız. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fiyatı epey uygunmuş çünkü.

Oyundayken maksimum 90-93 dereceyi görüyorum. Ancak bu bir sorun değil, işlemci bu sıcaklıklarda çalışacak şekilde tasarlanmış. Herhangi bir drop vs. yaşamadım, hatta monitöre bağlayıp 2K PUBG battlegrounds oynuyorum bana mısın demiyor. AAA kalite Single Player oyunlarda Turbo Boost kapatıyorum, sıcaklık maksimum 80-85 arası geziyor. sıcak havalarda bu çok normal yalnız. Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Fiyatı epey uygunmuş çünkü.

Mesela cihazı yeni aldığınızdada, fanları daha tertemiz durumdayken 90 dereceleri görüyorsa. 2-3 sene sonra 100-105 dereceleri görüp drop vs olabilir mi diye düşünüyorum.

Mesela cihazı yeni aldığınızdada, fanları daha tertemiz durumdayken 90 dereceleri görüyorsa. 2-3 sene sonra 100-105 dereceleri görüp drop vs olabilir mi diye düşünüyorum.

Gaming laptopların çoğunda bu şekilde değer alırsınız. Sıcaklık limiti var, o limiti geçmiyor işlemci. Turbo modda limit 95, performans modunda 93. Sıvı metal soğutmalı cihazlar bir tık daha serin çalışıyor, Nitro 16 gibi. Zaten cihazın bakımlarını 6 ayda bir yapmalısınız, en azından fan temizliğini.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı