Steam GamersGate İndirimleri!

Hesapta bir o kadar oyun var oynanmayan. Fakat almaya devam :D
Aynen öyle :D. Şu aralar çok da bir şey almadım aslında. Dün Back 4 Blood Ultimate Edition aldım, bugün de Pumpkin Jack. Bu konudan almayı düşündüklerim var, Epic Games' ten var bir de Steam' den Serious Sam 2 almayı düşünüyorum. Belki de çoğunu almaktan vazgeçerim ama Serious Sam 2' yi kesin almam lazım. Steam profilinizi atabilir misiniz hocam merak ettim oyunlarınızı. Sizin hesaptaki oyunlar benimkinden iyidir. Benim oyunlarımdan bazıları gerçekten çöp.

Aynen öyle :D. Şu aralar çok da bir şey almadım aslında. Dün Back 4 Blood Ultimate Edition aldım, bugün de pumpkin jack. Bu konudan almayı düşündüklerim var, Epic Games'ten var bir de Steam'den Serious Sam 2 almayı düşünüyorum. Belki de çoğunu almaktan vazgeçerim ama Serious Sam 2'yi kesin almam lazım. Steam profilinizi atabilir misiniz hocam merak ettim oyunlarınızı. Sizin hesaptaki oyunlar benimkinden iyidir. Benim oyunlarımdan bazıları gerçekten çöp.

Hocam benim hesapta ahım şahım değildir. Çoğu oyunu Steam TL iken aldım. Özellikle Idle Master için.

Hocam benim hesapta ahım şahım değildir. Çoğu oyunu Steam TL iken aldım. Özellikle Idle Master için.
Hocam daha ne olsun :D ?

@a
1725475769168.png

@Ali Ataberk Şimdilik bunları aldım ama yine Tosla' dan aldığım için iptal olmaz umarım.

Son düzenleme:

@aEki Görüntüle 2302764
@Ali Ataberk Şimdilik bunları aldım ama yine Tosla' dan aldığım için iptal olmaz umarım.
Olmaz bence. Bu site böyle gider inşallah eski Steam'in TL'deyken sattığı fiyatlara oyun almış oluyoruz.

@aEki Görüntüle 2302764
Strateji ve askeri oyunları seviyorsan bu 2 oyunuda alabilirsin sisteminiz kaldıracaktır.
Men of War
Theatre of War: Collection

@Ali Ataberk hocam Battlezone: Combat Commander oyununu denediniz mi ?
Satın aldım ancak henüz denemedim çok zevkli bir oyuna benziyor. Araştırırken bu videoyu seyrettim ve çok beğendim. Eskiden çıkan bir oyunun hd texturelerle yapılmış haliymiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ziraat kartımla alıyordum önceden ama yenisi geldi bugün diye alamadım oyunları. Sanırım önce bi ATM'ye sokmak lazım kartı. Akbank kartımla aldım şimdi, parayı çekti ama processing kısmında kaldı. Daha önce böyle yapmıyordu, neden acaba? 🤔

Ziraat kartımla alıyordum önceden ama yenisi geldi bugün diye alamadım oyunları. Sanırım önce bi ATM'ye sokmak lazım kartı. Akbank kartımla aldım şimdi, parayı çekti ama processing kısmında kaldı. Daha önce böyle yapmıyordu, neden acaba? 🤔
Tosla' dan aldım ben. Bana da Processing kısmı geldi ama sonra keyi verdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı