Resmi satıcı.Site güvenilir mi? Yani Voidu eTail gibi resmi key satıcısı mı? Siteyi ilk defa duyuyorum da.
Resmi satıcı.Site güvenilir mi? Yani Voidu eTail gibi resmi key satıcısı mı? Siteyi ilk defa duyuyorum da.
Site güvenilir mi? Yani Voidu eTail gibi resmi key satıcısı mı? Siteyi ilk defa duyuyorumda.
Ödeme yaptım sabah site zaten güvenilir. Keyler hemen ulaşıyor.Site güvenilir mi? Yani Voidu eTail gibi resmi key satıcısı mı? Siteyi ilk defa duyuyorum da.
Darksiders güzel bir indirime girmiş alınır mı? 3.oyun kötü diyorlardı tek tek mi alayım hepsini alayım mı?
Ödeme yaptım sabah site zaten güvenilir. Keyler hemen ulaşıyor.
Bende düşününce paketini aldım çünkü 3.oyunun parasına hepsini alıyorsun ve aldığın oyunlar deluxe olarak geliyor.Ben 1 ve 2'yi aldım.
Pathfinder alınır mı ya ? Bende baldurs gate 3 de var ama daha oynamadım. Tür olarak benzer oyunlar mi pathfinder genel olarak nasıl bir oyun, oynanış ne olarak sunuyor?
Bende almayı düşünüyorum. Dediğiniz şeyleri bende merak ettim açıkçası.Pathfinder alınır mı ya ? Bende baldurs gate 3 de var ama daha oynamadım. Tür olarak benzer oyunlar mi pathfinder genel olarak nasıl bir oyun, oynanış ne olarak sunuyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.