GameSatış alıcı dava açacağını söylüyor

Valorant da hesap satışı yasak olduğundan dolayı dava edemez etiremezde merak etmeyin bunu direkt yasak haklardan ve oyun polikotesini araştıırnız.

Hiçbir şey alabileceğini sanmıyorum. Böyle sitelerde kişisel hesap satılması yanlıştır. Her Online oyunda olduğu gibi hesaplar asla başka birine devredilemez veya satılamaz. Ve dava açsa da nasıl karar verilecek. Hesap satışı yasak sende satış yaptığın için suçlusun alan kişide suçlu en fazla olacak şey ücret iadesi olur. Hesap çöpe gider.

Hiçbir şey olmaz kişiye açık bir şekilde söyleyin eğer hesapın iadesini istemiyorsanız dava edin diye suçlu değilsiniz bile GameSatış'ın desteğinin yazdığı şeyleride takmayın kendileri ezbere iş yapıyorlar. Eğer sorunu çözemessen Discord at geleyim sana anlatayım. Ya da yardımcı olmamı istiyorsan .

Siz gidip de destek ekibinden hesabı geri almayın sakın.
Eğer olur da mahkeme gerçekleşirse (ki gerçekleşmez yasak) hesabı aldığınız takdirde suçlu olursunuz.

Gerçekten siz geri almadıysanız, tehdit etmeye devam ederse siz de mahkemeye gideceğiniz söyleyin bence Hiçbir şey olmaz merak etmeyin.

Hocam sorunu çözemediyseniz Discord atın sorunu birlikte çözmüş oluruz. Çünkü sorun burada çözülecek gibi değil.
Diğer siteleri çok görmedim forumda ama GameSatış sitesini sürekli dava açılacakmış diye görüyorum. Bizim yetkililerin bu siteyi artık güvenli olmayan site kategorisine alması gerekiyor.

Katılıyorum bence bir ihbar etmemiz lazım.

befo#2006 eklerseniz sevinirim.

Arkadaşla bir şekilde uzlaşmaya vardık, hesabı ticket atıp geri alacağım sonra arkadaşa yeniden vereceğim. Bu sefer sıkıntı çıkmasın diye video kaydı da alacağım. Buradan bilgilendirmeye devam ederim, ne oldu ne bitti diye.

Deneyimle sabittir. Hesap alım satım işi baş ağrısından ibaret. Hem alırken hem de satarken sorun çıkıyor. Hesap alım satımı yasak olduğu için resmi destek de sağlanmıyor. Uzun bir süre önce Steam hesabı satın aldım. Sonra bir sürü problem çıktı. Olay hala tam olarak çözülmüş değil. Umarım siz hızlıca halledersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…